Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος 2 - 0, τελικό σκορ

Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος 2 - 0, τελικό σκορ

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην Τούμπα.

  Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος μετά από οκτώ παιχνίδια και έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό.

Ενώ ο Λουτσέκσου είπε: "Συνολικά το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος ήταν δικό μας. Με σεβασμό στον Παναθηναϊκό που είναι μια καλή, νεανική ομάδα, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο η διαφορά θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη".

Ο Δώνης είπε μετά το τέλος του ματς: "Δεν θα έλεγα ότι μας στοίχησε η απειρία, είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στην αρχή του δευτέρου μέρους είχαμε κάποια συνεχόμενα λάθη έξω από την περιοχή μας. Μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τη συγκεντρωσή μας. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το δεύτερο γκολ νομίζω ότι είχαμε αποδεχτεί την ήττα".

Και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε:
"Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε με τη μπάλα στα πόδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πιέζει καλά. Ήταν καλύτερη η ομάδα του ΠΑΟΚ και δίκαια μας κέρδισε".

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό.

 93'  Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Ουάρντα να έχει τη μπάλα στα πόδια του, επιχείρησε και το σουτ αλλά ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

90'  Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

  87'  Δεύτερη κίτρινη στην αναμέτρηση. Θα την δει ο Κουρμπέλης.

85'  Κερδίζει κόρνερ ο ΠΑΟΚ από τα δεξιά

82'  Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Ζαμπά, ο κορυφαίος της αναμέτρησης, και στη θέση του ο Ουάρντα.

79'  Πρώτη κίτρινη στο ματς θα τη δει ο Κάτσε για αγκωνιά στον Λημνιό.

78'  Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός οι Δώνης, Καμπετσής και στη θέση τους οι Κάτσε, Μουνιέ.

  76' ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (Λημνιός). Με την είσοδο του στο ματς, δεν είχαν περάσει ούτε δέκα δευτερόλεπτα, ο Λημνιός θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια όμορφη επίθεση του ΠΑΟΚ από τα αριστέρα και την τελική πάσα του Ζαμπά.

76'  Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μπίσεσβαρ και στην θέση του ο Λημνιός.

74'  Ο Μπίσεσβαρ θα κάνει τη σέντρα από τα αριστερά με τον Κολοβέτσιο να διώχνει σε κόρνερ.

71'  Ο Μπίσεσβαρ λέει στον Λουτσέσκου πως δεν μπορεί να συνεχίσει και ετοιμάζει αλλαγή με τον Λημνιό.

68'  Το παιχνίδι έχει ανοίξει αρκετά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ αφού ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την ισοφάριση και οι γηπεδούχοι ένα δεύτερο γκολ.

 65' Ο Μπουζούκης και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά αυτό δεν πήρε αρκετό ύψος και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

64' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Θα μπει ο Χατζηθεοδωρίδης αντί του Χατζηγιοβάνη.

 63'  Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ με τον Μάτος να παίρνει την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα έξω.

62'  Ο Μαυρομάτης θα διώξει τη μπάλα από τον Μάτος και θα την στείλει κόρνερ.

  57'  Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάτος γύρισε στον Ελ Καντουρί ο οποίος ανενόχλητος στο ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το σουτ αρκετά άστοχα.

56'  Ο Ζαμπά βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε τον Ινσούα αλλά προ του Διούδη έκανε λάθος κοντρόλ και η μπάλα έφυγε έξω.

55'  Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα έδωσε στον Μπουζούκη ο οποίος επιχείρησε το σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

  53'  Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Πέλκας και στη θέση του ο Ελ Καντουρί.

   51' ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Πρίγιοβιτς). Ο Μάτος έδωσε στον Ζαμπά ο οποίος έκανε τη παράλληλη μπαλιά προς τον Πρίγιοβιτς που έκανε το πλασέ από κοντά και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

49'  Τρομερή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ από τα αριστερά βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη ο οποίος τον νίκησε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα για τον Παναθηναϊκό.

48'  Σέντρα από τα δεξιά για τον ΠΑΟΚ από τον Ζαμπά με τον Πρίγιοβιτς να παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε λίγο και στον ώμο του Κολοβέτσιου και ο Διούδης μπλόκαρε.

48' Αρκετά δραστήρια μπήκαν στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες.

  46'  Ξεκινάει το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ στη σέντρα, χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

Οι δυο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους για το δεύτερο ημίχρονο.

Tα στατιστικά του πρώτου μέρους:

45'+3' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς σκορ το ντέρμπι.

45'+2' Σέντρα του Μάτος, ο Πρίγιοβιτς κάνει την κεφαλιά, προ του Κουλιμπαλί, αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

45' Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

43' Ο Μάτος σκοράρει, αλλά είναι κι αυτός ξεκάθαρα οφσάιντ.

43' Σέντρα του Ζαμπά από τα δεξιά, βγαίνει και διώχνει ο Διούδης.

35' Σουτ του Καμπετσή, έξω από την περιοχή, παρότι είχε δίπλα του συμπαίκτη, η μπάλα περνάει εκτός εστίας του Πασχαλάκη.

31' Σκοράρει με κεφαλιά ο Βέρνμπλουμ, αλλά είναι οφσάιντ και ορθώς ακυρώνεται το γκολ...

30' Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ, με τον Πρίγιοβιτς να κάνει την γυριστή, ψηλοκρεμαστή, κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζαμπά και τον Διούδη να... απογειώνεται, βγάζοντας σε κόρνερ!

25' Νέο μακρινό σουτ του Βέρνμπλουμ. ξανά άουτ η μπάλα.

24' Σέντρα του Πρίγιοβιτς, διώχνει με γροθιές ο Διούδης, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ζαμπά κοντράρει, ακολουθεί νέο σουτ του Κάνιας και η μπάλα απομακρύνεται.

   22' Δυνατό σουτ από τον Βέρνμπλουμ έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει αρκετά άουτ.
17' Ο Πρίγιοβιτς πέφτει στην περιοχή, αλλά δεν υπάρχει καμία παράβαση, ενώ στην εξέλιξη ο Μάτος είναι οφσάιντ.

16' Σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, ο Πασχαλάκης βγαίνει και μπλοκάρει άνετα τη μπάλα.

14' Μακρινό σουτ του Κάνιας, η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και συγκεκριμένα στον Δώνη και καταλήγει κόρνερ, που περνάει ανεκμετάλλευτο.

11' Σκληρό μαρκάρισμα του Πέλκα πάνω στον Δώνη, δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

6' Φοβερή κάθετη πάσα του Μπουζούκη για τον Μακέντα, ο οποίος περνάει τον Πασχαλάκη αλλά δεν μπορεί να σουτάρει αφού τον κόντραρε σωστά ο Βαρέλα...

5' Επέλαση του Κουλιμπαλί από τα δεξιά, κερδίζει το κόρνερ από τον Κρέσπο, ενώ ο Πασχαλάκης βγαίνει και μπλοκάρει τη μπάλα στην εξέλιξη της φάσης.

2' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να συνεργάζεται με τον Κάνιας και να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τη μπάλα να περνάει άουτ!

1’ Αρχίζει ο αγώνας, με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης.

Όρκος νίκης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Οι καθιερωμένες χειραψίες των ποδοσφαιριστών...

Και τώρα οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, υπό επευφημίες για τους γηπεδούχους.

Μπήκαν στο γήπεδο οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων.

Ενώ το μεγάλο πανό για τη Μακεδονία, που βρίσκεται μονίμως στις κεντρικές θύρες του γηπέδου τους τελευταίους μήνες, έχει αναρτηθεί και απόψε!

Σχεδόν κατάμεστη η Τούμπα, πλέον...

Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν ολοκληρώσει την προθέρμανση τους και βρίσκονται στα αποδυτήρια.

Οι εξέδρες στην Τούμπα γεμίζουν και η προσέλευση συνεχίζεται!

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γενς Μάε από τη Δανία.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα καθίσουν οι Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κάτσε, Μουνιέ, Τζανδάρης και Χαζτηθεοδωρίδης.

Στον πάγκο των γηπεδούχων θα καθίσουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα και Ακπόμ.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής του ενόψει ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ έμειναν οι Χατσερίντι και Καρέλης, οι Κίτσιου, Μαλεζάς αλλά και ο Μαουρίσιο που είναι τραυματίας.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θα μπουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στην Τούμπα, ίσως και με άγνοια κινδύνου λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, και θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τη μεσοβδόμαδη «γκέλα» με τη Βίντι στο Europa League.

Από μία ο «δικέφαλος του Βορρά» που προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και από την άλλη οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη που έχουν καταφέρει να κάνουν όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί τους.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην Τούμπα.

Καλησπέρα σας.

sport24

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα