Δίωξη σε Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του με Αστέρα

Δίωξη σε Κουλούρη για τον πανηγυρισμό του με Αστέρα

Πειθαρχική δίωξη στον Ευθύμη Κουλούρη άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιζόγλου, για τον πανηγυρισμό του παίκτη του Ατρόμητου μετά το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Ο επιθετικός των Περιστεριωτών, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, όπως έγινε στις περιπτώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και του Κώστα Φορτούνη για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Επόμενο παιχνίδι του Ατρόμητου είναι αυτό με τον Ηρακλή στο Κύπελλο, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου (εκτός έδρας), ενώ για το πρωτάθλημα ακολουθεί το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στο οποίο δεν θα αγωνιζόταν ούτως ή άλλως.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Ευθύμιου Κουλούρη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι και παρ.5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα