Europa League: ΠΑΟΚ - Βίντι LIVE

Europa League: ΠΑΟΚ - Βίντι  LIVE

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στην Τούμπα με τη Βίντι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League

Δείτε εδώ την εξέλιξη 

 12'ΓΚΟΛ! 1-0 η Βίντι στην Τούμπα.

Έχουμε άμεσα και το δεύτερο τέρμα των Λονδρέζων. Η Τσέλσι "καθαρίζει" νωρίς τους Λευκορώσους.

 Καλοτραβηγμένο ήταν όμως κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του κίπερ των φιλοξενούμενων.

8'Πρώτο κόρνερ στη βραδιά για τον ΠΑΟΚ.

Πιέζουν οι γηπεδούχοι του Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή με την Βίντι να κάνει λάθη. Δεν έχουν καθαρό μυαλό οι Ούγγροι και φαίνεται από τις πάσες τους που δεν βρίσκουν στόχο.

6'Καλή φάση για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κρέσπο πήδηξε ψηλότερα απ' όλους αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο άλλο ματς του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Τσέλσι άνοιξε το σκορ επί της ΜΠΑΤΕ με σκόρερ τον Λόφτους Τσικ. Στο 2', λοιπόν, οι "Μπλε" έκαναν το 1-0.

2'Στην πρώτη του προσπάθεια ο ΠΑΟΚ για να απειλήσει την Βίντι, πρωταγωνιστής ήταν ο Λημνιός που πήγε να παίξει το 1-2 με συμπαίκτη του, όμως η φάση χάλασε αφού ο Λημνιός έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει πως δεν έγινε κάτι μεμπτό. 

Η κατοχή ήταν στους ποδοσφαιριστές της Βίντι, αλλά ο ΠΑΟΚ γρήγορα γρήγορα την ανέκτησε.

1'Ξεκίνημα στο παιχνίδι μας! Καλή διασκέδαση...

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες στήθηκαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και πολύ σύντομα θα μπούμε στην ουσία των πραγματών.

177ο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι το αποψινό με τους Ούγγρους.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη φυσούνα μαζί με τον διαιτητή και μπαίνουν τώρα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Και οι επιλογές των Λουτσέσκου - Νίκολιτς όπως μας τις δίνει το γράφημα της UEFA:

Σε πέντε λεπτά αρχίζει το ματς στην Τούμπα, οπότε πάμε να δούμε τη βαθμολογία του ομίλου και τις 11αδες για μία ακόμη φορά:

Εδώ βλέπετε και τη στιγμή που έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, στενός φίλος του ιδιοκτήτη της ΜΟΛ Βίντι.

Μέχρι ν' αρχίσει το παιχνίδι μας, μπορείτε να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για την Βίντι από το Sport24.gr: Πόσο άλλαξαν οι Ούγγροι από τα ματς με την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ουκρανός: Εβγέν Αρανόφσκι.

Να θυμίσουμε εκ νέου τις 11αδες των δύο αντιπάλων. Στις 22:00 η σέντρα στην Τούμπα:

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην πρώτη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Βίντι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Λίγος ρομαντισμός δεν έβλαψε κανέναν: Φοβερή φωτογραφία από το γήπεδο της Τούμπας με πρωταγωνιστές τη σημαία του ΠΑΟΚ και το φεγγάρι πάνω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο άλλο ματς της βραδιάς με ελληνικό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ντουντελάνζ με κεφαλιά του Βασίλη Τοροσίδη στο 66'.

Σε πρώτο πλάνο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον χαιρετισμό του με τον Ιβάν Σαββίδη. Ευκαιρία να θυμηθούμε και τους 11 που επέλεξε για το αποψινό παιχνίδι:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Τόσκα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Καρέλης, Κρέσπο, Λημνιός, Σάκχοφ, Κάνιας.

Απόψε ο ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Καρέλης, κάτι που τονίζει με post η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Όπως συμβαίνει εφέτος σε κάθε εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε έξω από την Τούμπα για να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του...

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Τόσκα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Καρέλης, Κρέσπο, Λημνιός, Σάκχοφ, Κάνιας.

Βίντι (Νίκολιτς): Κόβατσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι, Νέγκο, Πάτκαϊ, Στοπίρα, Γιουχάζ, Σκέποβιτς, Μιλάνοφ.

Πάμε να δούμε γρήγορα γρήγορα και τις 11αδες μας. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη σέντρα στο ματς είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα