Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στη Βίντι

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στη Βίντι

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει κοντύτερα στην προοπτική της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (22:00) την ουγγρική Βίντι έχοντας σαν βασικό όπλο την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, που τον φέρνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με πολύ καλή ψυχολογία ο "Δικέφαλος" της Θεσσαλονίκης, λόγω των επιτυχιών του στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και της τελευταίας εκτός έδρας νίκης του επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα τους σχεδιασμούς του και φιλοδοξεί να φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση.

Το πλούσιο υλικό της μακεδονικής ομάδας δίνει το περιθώριο στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει διαχείριση, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Αντρέ Βιερίνια, μολονότι  ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για το Ρουμάνο προπονητή ο αγώνας είναι μονόδρομος, δεδομένου πως είναι απολύτως αναγκαία η νίκη ώστε να αποσπαστεί η ασπρόμαυρη ομάδα από την ανταγωνίστριά της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Από την άλλη πλευρά όμως οι Ούγγροι δεν έρχονται ως ...ντεκόρ, όπως είπε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς. Το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε ένα βαθμό στα ως τώρα δύο παιχνίδια της την έχει φέρει σε δυσχερή θέση και στο αυριανό παιχνίδι, το τελευταίο του πρώτου γύρου, είναι εύλογο πως θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Ο Σέρβος τεχνικός της ουγγρικής ομάδας, μένοντας ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, πιθανότατα θα ξεκινήσει με το ίδιο σχήμα με το οποίο αγωνίστηκε στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Ολα δείχνουν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα αγωνιστεί με τους Τούιβελ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπιρά, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Χούστι, Μιλάνοφ, Σκέποβιτς.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που δοκίμασε διάφορα σχήματα θα παρατάξει πιθανότατα ενδεκάδα με τους Πασχαλάκη, Τόσκα, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Γήπεδο Τούμπας (χωρητικότητα 27.800)

Τηλεόραση: Cosmote Sport 3 HD

Διαιτητής: Γεβγέν Αρανόφσκι (Ουκρανός)

Θερμοκρασία: 17 C

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σερί αγώνων:

ΠΑΟΚ: Τέσσερις νίκες - 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια

Βίντι: Τρείς νίκες - 2 ήττες στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα