Μαρτίνς: Νόμιζα ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες

Μαρτίνς: Νόμιζα ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες

Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να διορθώσω τα λάθη.

Πολλά νεύρα για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και κυρίως με την εικόνα της ομάδας του είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αποδεικνύει και το «μάντρωμα» των ποδοσφαιριστών του στο Ρέντη, μέχρι και την αναμέτρηση κόντρα στην Ντουντελάνζ για τους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να μίλησε με σκληρή γλώσσα σε όλους τους «ερυθρόλευκους», με στόχο να φέρει προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φυσικά, έκανε και εκείνος λανθασμένες επιλογές, αλλά είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του υστέρησαν στο ματς του «Γεντί Κουλέ».

«Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες. Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος», ήταν τα λόγια του 48χρονου τεχνικού, σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα