Χάνει Ολυμπιακό ο Παπαστεριανός, μέσα ο Κοροβέσης. Sold out τα εισιτήρια του ΟΦΗ

Χάνει Ολυμπιακό ο Παπαστεριανός, μέσα ο Κοροβέσης. Sold out τα εισιτήρια του ΟΦΗ

Με τον Νίκο Κοροβέση στην αποστολή θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακός. Ο 27χρονος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι συμπεριλήφθηκε στη 19άδα για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Αντίθετα, οι Κρητικοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ εκτός θα είναι ακόμη οι Χουάν Νέιρα, Τάσος Παπάζογλου και οι Γιάννης Δερμιτζάκης, Βασίλης Σηφάκης, Άγγελος Οικονόμου, Βαγγέλης Πλευράκης, Κώστας Καλαϊτζάκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Κυριακίδη, Μεγιάδο, Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλα, Σασι, Αραβίδη.

Sold out το ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Εισιτήρια τέλος για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Κατάμεστο θα είναι το Γεντί Κουλέ στο ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσέρχονται πλέον στα εκδοτήρια του γηπέδου, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο για την αναμέτρηση».

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα