Ο Μέσι πλέον διαχειρίζεται το σώμα του

Ο Μέσι πλέον διαχειρίζεται το σώμα του

Περιορίζει τον χρόνο συμμετοχής και γεμίζει περισσότερο τις μπαταρίες του.

Για πρώτη φορά, τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία, ο Λιονέλ Μέσι ξεκουράζεται και έχει μετρήσει λιγότερα από 1.000 λεπτά συμμετοχής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατά τη διάρκεια της διακοπής του Οκτώβρη, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Αργεντινός αστέρας συνήθιζε να τα δίνει όλα και να μη χάνει ματς, αλλά πλέον, από τη στιγμή που μεγαλώνει και είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, με ακόμα περισσότερες ευθύνες, οφείλει να προσέξει τον εαυτό του για να επεκτείνει και την διάρκεια της παραμονής του στα γήπεδα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο υψηλότερο επίπεδο.

Δίχως να έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, όπως έγινε και στη διακοπή του Σεπτέμβρη, ο Λιονέλ Μέσι έχει μετρήσει φέτος 935 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, γεγονός αξιοσημείωτο, από τη στιγμή που δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι με δική του ευθύνη.

Το 2015 είχε τραυματισμό στο γόνατο και έχασε κάποια ματς μέχρι αυτό το σημείο, το 2013 είχε επίσης μυϊκά θέματα, το 2010 πάλι είχε χτυπήσει σε ματς με την Ατλέτικο και το 2008 ξεκουράστηκε λίγο παραπάνω λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες,.

Φέτος, όλα είναι διαφορετικά για τον Μέσι και παίρνει τις δικές του, διαφορετικές αποφάσεις φροντίζοντας περισσότερο τον οργανισμό του

 

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Αθλητικά

Σχετικά TAGS:
Nikol Kap
Σχολιάστε το άρθρο: