Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκλείεται να κληθεί από τις Αρχές του Λας Βέγκας για να καταθέσει σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται περί βιασμού της από τον Πορτογάλο το πρώην μοντέλο, Κάθριν Μαγιόργκα.

Η διαδικτυακή έκδοση της "Mirror" επικαλείται συνομιλία της με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Βέγκας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Αρχές θέλουν να μιλήσουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να τον ακούσουν τι έχει να πει για εκείνη τη βραδιά του 2009.

Όσον αφορά το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία παραμένει άγνωστο, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει στο εξωτερικό και υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία από πίσω για να βρεθεί ο σούπερ σταρ μπαλαδόρος μπροστά στους αρμοδίους και να πει κι αυτός τη δική του άποψη για τα όσα ισχυρίζεται η Μαγιόργκα.

Επίσης, ο άνθρωπος που μίλησε στους Άγγλους ξεκαθάρισε ότι το φόρεμα και τα εσώρουχα του φερόμενου ως θύματος (που φορούσε τη βραδιά που ισχυρίζεται ότι ο CR7 της επιτέθηκε) δεν έχουν χαθεί, όπως είχε πει πρόσφατα η δικηγόρος της, και βρίσκονται κανονικά στα χέρια των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ