Με τον Αστέρα για το 6 στα 6 ο Παναθηναϊκός

Με τον Αστέρα για το 6 στα 6 ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός, στο σημερινό (6/10, 20:30) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για το δυσκολότερο τεστ μέχρι τώρα, αφού το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είναι μία δυνατή έδρα και οι δύο ομάδες θεωρούνται ανταγωνίστριες για μία θέση στην πεντάδα.

Με το διπλό, ο Παναθηναϊκός θα πετύχει το 6Χ6, σε μία εκκίνηση που δεν την είχε φανταστεί κανένας. Επιπλέον, θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι έχει πολλές δυνατότητες και θα εξελίσσεται διαρκώς, με σύμμαχο το χρόνο. Ακόμα και στο σενάριο του αρνητικού αποτελέσματος, το Τριφύλλι διότι με την παρουσία του έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα έχουν τη συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδούς τους, οι οποίοι θα συρρεύσουν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά, το ζητούμενο είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό, που θα δώσει αφορμή για τιμωρία του Παναθηναϊκού από τα όργανα της διοργανώτριας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται στο 3-4-2-1, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Ο Δώνης επιζητεί την ασφάλεια στα μετόπισθεν, ώστε να ψάξει με υπομονή το γκολ που θα του δώσει τη νίκη.

Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας και Μαυρομάτης θα συνθέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Κουλιμπαλί θα είναι ο δεξιός μπακ-χαφ και ο Ινσούα ο αριστερός, οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Μακέντα θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα