Συντριβή της Λάτσιο στην Φρανκφούρτη

Συντριβή της Λάτσιο στην Φρανκφούρτη

Το ξεκίνημα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στην Bundesliga μπορεί να μην είναι καλό (σε 6 ματς μετρά μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία), ωστόσο, στο Europa League τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Νωρίτερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αρσεναλ.

Μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα επί της Μαρσέιγ, η γερμανική ομάδα επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Λάτσιο, που από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αγωνιζόταν με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Μπάστα στο 45΄ 3) κι από το 59΄ με 9, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κορέα.

Ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Μαρσέιγ, αλλά στο 46΄ έδωσε την θέση του στον Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, αν και προηγήθηκε με 2-0 του Απόλλωνα Λεμεσού. Οι Κύπριοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν (2-2) πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα την επιτυχία τους.

Η έκπληξη της 2ης αγωνιστικής έγινε στο Κράσνονταρ, όπου η τοπική ομάδα υποχρέωσε τη Σεβίλη στην πρώτη ήττα της στη διοργάνωση (2-1) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Ανδαλουσιάνους.

Στο πιο συγκλονιστικό ματς της βραδιάς, Σπαρτάκ Μόσχας και Βιγιαρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» προηγήθηκε 2-1, οι Ρώσοι «γύρισαν» το ματς και μπήκαν μπροστά με 3-2, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντι Καθόρλα ισοφάρισε με πέναλτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα