Μπατε Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ: Να ζεστάνει την πρόκριση στο Μινσκ

Μπατε Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ: Να ζεστάνει την πρόκριση στο Μινσκ

Στη Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ διεκδικεί απόψε αποτέλεσμα που θα τον βάλει στο κόλπο της πρόκρισης.

Κρίσιμος είναι ο αποψινός αγώνας (22:00, Cosmote Sport 3) του ΠΑΟΚ στο Μινσκ για το μέλλον του στο Europa League, καθώς χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης απέναντι στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Στο παγωμένο Μινσκ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να πάρει το «τρίποντο» σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και χαρακτηριστικών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου έφυγε σε ηλικία 52 ετών από τη ζωή. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλουν να αφιερώσουν μια νίκη στα έξι παιδιά που έχασαν τη ζωή τους πριν από 19 χρόνια, όταν σκοτώθηκαν στα Τέμπη, επιστρέφοντας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τα πλάνα Λουτσέσκου

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει λίγες αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Πασχαλάκης και μπροστά του θα έχει -από δεξιά προς αριστερά - τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Κάνιας, έχοντας στα πλάγια τους Λημνιό και Ζαμπά. Ο Πέλκας θα αναλάβει ρόλο οργανωτή, παίζοντας πίσω από τον προωθημένο Πρίγιοβιτς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Ρέι, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ και Καρέλης.

Στο Μινσκ δεν ταξίδεψε ο Ελ Καντουρί, ο οποίος προφυλάχθηκε ενόψει της συνέχειας, όπως και ο Ουάρντα, ο οποίος παραμένει στο… ψυγείο με απόφαση Λουτσέσκου.

onsports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα