Παναθηναϊκός – ΠΑΣ, ΟΦΗ – ΑΕΚ: Ποια παιχνίδια κινδυνεύουν να ματαιωθούν λόγω Ζορμπά;

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ, ΟΦΗ – ΑΕΚ: Ποια παιχνίδια κινδυνεύουν να ματαιωθούν λόγω Ζορμπά;

Στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τον Τζιανλούκα Φέστα να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων. Η αναμέτρηση αυτή δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο για ματαίωση.

Τα παιχνίδια που κινδυνεύουν να ματαιωθούν λόγω… «Ζορμπά» είναι τα υπόλοιπα δύο της ημέρας. Το παιχνίδι (20:30) του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στην Κρήτη, αλλά και εκείνο (19:00) του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, φαίνονται να διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο ματαίωσής, μιας κι αναμένονται ισχυροί άνεμοι με βάση τις προβλέψεις.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

29 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΕΛ – Παναιτωλικός (18:15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (20:30)

30 Σεπτεμβρίου 2018
Απόλλων Σμ. – Πανιώνιος (16:00)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος (18:15)
Άρης – Αστέρας Τρίπολης (19:00)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

01 Οκτωβρίου 2018
Λάμια – Ξάνθη (19:00

 

ΟΦΗ – ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν λόγοι ματαίωσής του αγώνα»

Στη σύσκεψη της Παρασκευής (28/9) αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχουν λόγοι ματαίωσης του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/9) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το ΟΦΗ – ΑΕΚ. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς του αγώνα τάχθηκαν υπέρ της πραγματοποίησής του, καθώς βάσει των τελευταίων πληροφοριών για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην ώρα του παιχνιδιού, δεν υπάρχουν λόγοι ματαίωσης.

Τίποτα, βέβαια, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος, θα είναι αυτός που θα κρίνει την τύχη του παιχνιδιού, λίγο πριν την έναρξη του.

Παναθηναϊκός – Πιεμπονγκσάντ: «Βάζω τα λεφτά την επόμενη εβδομάδα»

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα βάλει τα χρήματα για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου την επόμενη εβδομάδα.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και δεσμεύτηκε ότι θα βάλει τα χρήματα για την συμμετοχή του στην ΑΜΚ την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας υποσχέθηκε ότι θα βάλει 2,5 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» περιμένει να δει τη δέσμευση του Πιεμπονγκσάντ να γίνεται πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα