Με το… δεξί Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδος

Με το… δεξί Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδος

Με το… δεξί μπήκαν Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πατρινοί επικράτησαν 1-0 στην Ξάνθη του Άρη Αβάτου και πλέον ελπίζουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν από το Λεβαδειακό το εισιτήριο της πρόκρισης από τον 5ο όμιλο.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Καλαμαριάς νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο και θα παλέψει στη συνέχεια να υπερκεράσει μία από τις δύο εκπροσώπους της Super League στον 8ο όμιλο (Πανιώνιος, ΑΕΛ).

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1

Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής στο γήπεδο της Ξάνθης, όπου η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη και νίκησε 1-0 τον Άρη Αβάτου, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρμα του Μωραϊτη στο 50ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73΄ Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56΄ Σιχλιμοίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56΄ Ζοσημίδης), Γκέκας, Μελισσόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66΄ Μαυριάς), Κολ (87΄ Παπατόλιος), Μωραΐτης (79΄ Αντωνακόπουλος)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο, όπου Ηρόδοτος και Απόλλων Πόντου έψαξαν τη νίκη, δημιουργώνας αξιόλογες φάσεις. Τελικά, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που σκόραραν στο 58΄ με τον Δημητριάδη και πήραν τους τρεις βαθμούς, που τους δίνουν πιθανότητες πρόκρισης από τον 8ο όμιλο. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη, ο Μάκο του Ηροδότου στο 83΄ και ο Καλαϊτζίδης της Καλαμαριάς στο 83΄.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76΄ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82΄ Μωραϊτης), Κωνσταντινίδης (71΄ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56΄ Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (90΄ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82΄ Δαμουλάκης)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα