NBA: Στο χειρουργείο ο Booker

NBA: Στο χειρουργείο ο Booker

Οι Suns είχαν ένα πολύ καλό καλοκαίρι, με το Νο. 1 στο Draft Deandre Ayton και την απόκτηση παικτών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα στο να γίνουν πολύ πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Ο Σεπτέμβριος πάντως μπήκε με ένα δυσάρεστο νέο, αφού ο Devin Booker θα υποβληθεί σήμερα 10/9 σε εγχείρηση στο δεξί χέρι και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει ακόμα και ολόκληρη την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.


Ο 21χρονος γκαρντ χτύπησε το χέρι του αρχικά σε μία προπόνηση του περασμένου Μαρτίου, ωστόσο πρήστηκε πρόσφατα σε κάποια από τις προπονήσεις του. Η εγχείρηση θεωρείται ρουτίνας και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εντούτοις προς το παρόν θεωρείται αβέβαιο πότε θα επιστρέψει ο Booker στη δράση. Ακόμα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου (17/10) είναι στον αέρα, μιας και το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας θα προσδιοριστεί μετά την επέμβαση.

Την προηγούμενη σεζόν, την τρίτη του στο ΝΒΑ και δη στο Phoenix, ο Booker είχε 24,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ σε 34,5  λεπτά κατά μέσο όρο σε 54 αγώνες με τους Suns.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα