Ιταλία: Με το δεξί οι πρεμιέρες για Γιουβέντους και Νάπολι. Βίντεο

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Νάπολι.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός οδήγησε τους «παρτενοπέι» στο σπουδαίο «διπλό» επί της Λάτσιο με 2-1 στην πρεμιέρα της Serie A και, μάλιστα, με την ομάδα του ιταλικού νότου να ανατρέπει τα εις βάρος της δεδομένα. Βασικός κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι ήταν ο Ορέστης Καρνέζης.

Στη σκιά της τραγωδίας από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, που είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο 40 ανθρώπων, ξεκίνησε η Serie Α.

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους δεν συνδυάστηκε με γκολ για τον Πορτογάλο, αλλά η «χρυσή» αλλαγή του Αλέγκρι, ο Μπερναρντέσκι με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στην «Κυρία» την (πολύ δύσκολη) νίκη με 3-2 απέναντι στην Κιέβο Βερόνα.

Το νέο μεγάλο «αστέρι» των «μπιανκονέρι» λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε «μοιραίο παίκτη» για την ομάδα του καθώς στο φινάλε της αναμέτρησης έβαλε το χέρι του μπροστά από τον Σορεντίνο και το γκολ που ακολούθησε από τον Μάντζουκιτς δεν μέτρησε.

Κάνοντας χρήση του VAR ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση, ενώ στην ίδια φάση τραυματίστηκε σοβαρά ο Σορεντίνο και αντικαταστάθηκε.

Αναλυτικά:

    Κιέβο-Γιουβέντους 2-3 (38΄ Στεπίνσκι, 55΄ πεν. Τζακερίνι - 3΄ Κεντίρα, 75΄ αυτ. Μπάνι, 90΄+3 Μπερναρντέσκι)
    Λάτσιο-Νάπολι 1-2 (25΄ Ιμόμπιλε - 45΄+2 Μίλικ, 59΄ Ινσίνιε)

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα