Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα στο facebook για την επιτυχία του

Mια ονειρεμένη εβδομάδα έζησε στο Τορόντο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φτάνοντας ως τον τελικό του Rogers Cup.

Μπορεί ο 20χρονος τενίστας να έχασε από τον Ράφα Ναδάλ, ωστόσο με μήνυμά του στο Facebook, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και την ελληνική κοινότητα για την αγάπη της, που τον έκανε να νιώθει σαν να έπαιζε στην έδρα του.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Έλληνας αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας το Rogers Cup και την πόλη του Τορόντο για όλη την αγάπη και την υποστήριξη αυτή την εβδομάδα. Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους χορηγούς και τους εθελοντές που έκαναν αυτό το πανέμορφο τουρνουά πράξη.

Οι αναμνήσεις που είχα τις προηγούμενες οκτώ ημέρες εδώ στο Τορόντο είναι τόσο έντονες, εκτιμώ κάθε άνθρωπο προσωπικά που με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου, μέσα και έξω από το κορτ. Η Ελληνική κοινότητα ήταν επίσης εκπληκτική και κάθε αγώνας που έπαιξα στο κεντρικό κορτ με έκανε να αισθάνομαι λες και αγωνίζομαι στην πόλη μου, την Αθήνα.

Η 'κοινωνία του τένις' χρειάζεται στιγμές σαν αυτές και ήμουν παραπάνω από χαρούμενος που προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου κάθε ημέρα που έβγαινα στο γήπεδο. Σας αγαπώ όλους, θα μου λείψεις Τορόντο!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ