Μικρής έκτασης επεισόδια στη Βασιλεία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μικρής έκτασης επεισόδια στη Βασιλεία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/8) λίγες μόνο ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στη Βασιλεία και στον ΠΑΟΚ για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περίπου τριάντα οπαδοί της ελβετικής ομάδας προσπάθησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, όπου στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέθεταν εισιτήρια στους οπαδούς του «Δικεφάλου», αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετάξουν κάποια αντικείμενα στον περιβάλλοντα χώρο και στις προθήκες του ξενοδοχείου.

Η -ας πούμε- «επίθεση» των 30 οπαδών της Βασιλείας δεν έγινε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας, ενώ τα επεισόδια έληξαν γρήγορα και δεν πήραν έκταση. Εκείνη την ώρα υπήρχαν στο ξενοδοχείο αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ, κυρίως ομογενείς από τη Γερμανία, όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα. Και η παρουσία τους έπαιξε ρόλο ώστε τα επεισόδια να μην πάρουν μεγάλη έκταση.

Σύμφωνα με αναφορές των Ελβετικών ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν μικρές υλικές φθορές στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ υπήρξε και ένας ελαφρά τραυματίας.

gazzetta

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα