Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια του Σπύρου Μήτση

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια του Σπύρου Μήτση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Σπύρου Μήτση ο οποίος είχε εργαστεί για χρόνια στο γραφείο τύπου των πράσινων.

Τον χαμό του Σπύρου Μήτση ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή θρηνεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς ο εκλιπών είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στο γραφείο τύπου του τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου. Του δημοσιογράφου Σπύρου Μήτση, που επί σειρά ετών από τη δεκαετία του 60 με το ήθος του και την εξαιρετική γραφή του κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ για χρόνια ήταν στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Ο Σπύρος Μήτσης επί σειρά ετών, από τη δεκαετία του '60, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για την «Αθλητική Ηχώ» και κατόπιν την «Ώρα για Σπορ».

Παράλληλα εργάστηκε στο αθλητικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» για 30 χρόνια, ενώ ήταν και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τη μέρα που αποχώρησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης το 1999.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι, στις 12:00μ.μ, στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

 

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα