Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ο αρκούδος Μπούγιαν βλέπει Κροατία!

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ο αρκούδος Μπούγιαν βλέπει Κροατία!

Νίκη της Κροατίας επί της Γαλλίας, προέβλεψε ο Μπούγιαν, ένας καφέ αρκούδος που ζει σε ζωολογικό κήπο της Σιβηρίας, στο σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Ρόγιεφ Ρούτσεϊ, στην πόλη Κρασνογιάρσκ, τοποθέτησαν στον περίβολο του Μπούγιαν ένα καρπούζι κομμένο στα δύο. Το ένα μισό είχε επάνω μια μικρή γαλλική σημαία ενώ το άλλο έφερε την κροατική.

Ο καφέ αρκούδος της Σιβηρίας περιεργάστηκε τα παράξενα εδέσματα, και αρχικά μύρισε το γαλλικό μισό αλλά κατόπιν στράφηκε στο κροατικό και έδειξε με σαφήνεια την προτίμησή του: κάθισε δίπλα του, το άρπαξε και το μασούλησε με μεγάλο ενθουσιασμό, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μπούγιαν είναι ένα από τα πολλά ζώα-μάντεις που κάνουν προβλέψεις αυτήν την περίοδο για τους αγώνες του Μουντιάλ. Στους ανταγωνιστές του περιλαμβάνονται η ενυδρίδα Χάρι από το Σότσι, η λευκή κατσίκα Ζαμπιγιάκα της Σαμάρα, ο γάτος Αχιλλέας της Αγίας Πετρούπολης, οι ιπποπόταμοι Μίλια και Γκλιάσικ από το Καλίνιγκραντ και ο τάπιρος Κλεοπάτρα του Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα