LG AegeanBall Festival: Μπουρούσης και Σενγκέλια στην Σύρο!

LG AegeanBall Festival: Μπουρούσης και Σενγκέλια στην Σύρο!

Από την περασμένη Τρίτη η... πορτοκαλί θεά βρίσκεται στο όμορφο και γεμάτο ζωή νησί της Σύρου, όπου καταξιωμένοι Έλληνες αλλά και Ευρωπαίοι παίκτες άφησαν τις διακοπές τους και επισκέφτηκαν την Ερμούπολη για να δώσουν το παρών στο 3ο «LG AegeanBall Festival».

Μετά τους διαγωνισμούς στους οποίους έλαβαν μέρος άτομα κάθε ηλικίας, η δράση στο τουρνουά κορυφώνεται με την συμμετοχή των VIP Stars, στους οποίους δεσπόζει η παρουσία του εμπνευστή του όλου event Γιώργου Πρίντεζη.

Το βράδυ της Κυριακής  στον «χορό» μπήκαν οι κορυφαίοι σταρ όπως ο Τορνίκε Σενγκέλια και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ θα αγωνιστεί μαζί με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους σε διαγωνισμούς κάθε είδους, σε μία καινοτομία που για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στο τουρνουά. 

Υπενθυμίζεται ότι το όλο event πραγματοποιείται στην πλατεία Μιαούλη, ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο.

Μετά την διαδικασία των τελικών και των απονομών για τις νικήτριες ομάδες στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, ο Γιώργος Πρίντεζης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του – ανάμεσά τους οι Τορνίκε Σενγκέλια και Νίκολα Κάλινιτς – συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς, ενώ για πρώτη φορά στην τριετή ιστορία του θεσμού διεξήχθη και το Κύπελλο του 3Χ3.

Η ομάδα των Ζήση Σαρικόπουλου, Γιάννη Αθηναίου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Στέλλας Φουράκη νίκησε στον τελικό την παρέα του οικοδεσπότη Γιώργη Πρίντεζη, ο οποίος είχε στο πλευρό του τους Τορνίκε Σενγκέλια, Κώστα Παπανικολάου, Ανδρέα Χριστοδούλου κι Εβίνα Μάλτση.

Οι ομάδες:

Εκατοντάδες φιλάθλων γέμισαν χτες την Πλατεία Μιαούλη και χειροκρότησαν τους αστέρες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Στην πρώτη ημέρα της VIP League, οι καλεσμένοι μας έδειξαν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Απόψε τα παρκέ θα πάρουν… φωτιά και η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή κορυφαίνεται!

Τέσσερις ομάδες των VIP, οι Πρωταθλητές της Κατηγορίας PRO Ανδρών και η Εθνική Γυναικών 3×3 έχουν δώσει ραντεβού για τις 21.00 στην Πλατεία Μιαούλη. Οι LG Warriors με τον οικοδεσπότη Γιώργο Πρίντεζη, την Εβίνα Μάλτση, τον Tornike Shengelia και τον Ανδρέα Χριστοδούλου, οι ΟΠΑΠ Crocodiles των Γιάννη Μπουρούση, Nicola Kalinic και Κατερίνας Χαλκιά, οι adidas Creators των Δημήτρη Μαυροειδή, Παναγιώτη Βασιλόπουλου, Στράτου Περπέρογλου και Έλενας Βλάνη και οι ONEX Pirates των Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιάννη Αθηναίου, Βασίλη Τολιόπουλου, Ζήση Σαρικόπουλου και Στέλλας Φουράκη  θα συναντήσουν τους Generation 2.0 των Νίκου Καμαριανού, Ανδρέα Ρεκουνιώτη, Ετινόσα Ερεμπενάζιε και Αλέξανδρου Μαγιετόμπε, καθώς και τις διεθνείς μας, Δώρα Παντέλη, Κατερίνα Σπαθάρου και Ναυσικά Σταυρίδου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν οι αγαπημένοι διαγωνισμοί δεξιοτήτων.

Και η Μαρία Σάκκαρη στο  LG AegeanBall Festival 

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην πρώτη ημέρα της VIP League του LG AegeanBall Festival ήταν αναμφίβολα και αυτή της Μαρίας Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία όλα τα μεγαθήρια του παγκόσμιου τένις, έδωσε το παρών στην ιστορική πλατεία Μιαούλη και απόλαυσε από κοντά τα αστέρια του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού μπάσκετ.

Το νούμερο 37 της Παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε εντυπωσιασμένη από το τουρνουά της Σύρου και… έκλεψε τη παράσταση λέγοντας: «Ευτυχώς που… αποκλείστηκα πρόωρα από τη συνέχεια του Wimbledon (σ.σ. πριν από 5 ημέρες) και έτσι πρόλαβα να δω από κοντά το LG AegeanBall Festival. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη για την πραγματικά τρομερή αυτή διοργάνωση», τόνισε η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα εδώ στη Σύρο, στο αγαπημένο μου νησί και εύχομαι το εκπληκτικό αυτό τουρνουά να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Μου το είχαν πει ότι το LG AegeanBall Festival είναι πολύ καλό, αλλά πραγματικά αυτό που είδα να γίνεται στη Σύρο ήταν απίστευτο…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα