Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου

 «Αντίο» στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια συνεργασίας είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο τρίτος παίκτης των «ερυθρόλευκων» που τελείωσε το συμβόλαιό του και μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΚΑΕ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αρχικά με τον Βασίλη Σπανούλη και στη συνέχεια με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Παπαπέτρου, που συναντήθηκε την Παρασκευή με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, άκουσε την πρότασή τους και μετά από 48 ώρες πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν, αρχικά, από το διαδίκτυο για την απόφαση του Ιωάννη Παπατέου να μην ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους. Λίγο αργότερα, ο ατζέντης του διεθνούς σμολ φόργουορντ, Νίκος Λώτσος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκλινδήλια, τον οποίο και ενημέρωσε πως ο Παπαπέτρου επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Από τα όσα έγιναν γνωστά, αιτία του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ήταν το οικονομικό, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ για το ρόλο που θα είχε ο Παπαπέτρου στο νέο Ολυμπιακό, ο ίδιος θεώρησε ότι μετά και την παραμονή του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη, δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Ισραηλινού τεχνικού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Παπαπέτρου θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, αλλά προέχει για τους «πράσινους» το θέμα, Παππά, ενώ και η Κίμκι, αλλά και η Αναντολού Εφές έχουν προσεγγίσει τον παίκτη με σκοπό να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα