Η συμφωνία για τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες

Η συμφωνία για τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες

Σαφώς ανήσυχος, αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξος για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε χθες, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Η τοποθέτηση αυτή ήταν στο πνεύμα των τελευταίων ημερών, με έναν προβληματισμό να πηγάζει από το «πράσινο στρατόπεδο» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», από την πλευρά του νυν μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού» προκύπτει αισιοδοξία ότι όλα κινούνται στον σωστό δρόμο και πως η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι χθες ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στους άμεσους συνεργάτες του, έλεγε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Επίσης, γράφεται ότι σήμερα θα βρεθούν στην Αθήνα οι στενοί συνεργάτες του ανθρώπου που εκπροσωπεί την «Pan Asia», προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την τελική συμφωνία. Εάν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, τότε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα είναι στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα, η οποία προβλέπεται από τις πλέον καθοριστικές για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα