Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πολωνία - Κολομβία 0 - 3 τελικό σκορ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πολωνία - Κολομβία 0 - 3 τελικό σκορ

 Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πολωνία και την Κολομβία, ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

 
Ανώτεροι οι Κολομβιανοί, άνοιξαν το σκορ στο 40' με τον Μίνα, προτού στο 70' και στο 75' χτυπήσαν οι Φαλκάο-Κουαδράδο αντίστοιχα.

Λήξη του αγώνα. Η Κολομβία επικράτησε 3-0 της Πολωνίας και έστειλε σπίτι την ευρωπαϊκή ομάδα!

Τυπική διαδικασία εδώ και ώρα το ματς...

90' Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα

85' Φάση για την Πολωνία. Ο Ουρίμπε έκανε το τακουνάκι με τον Μπέντναρεκ να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή

  81' Ευκαιρία για την Πολωνία! Ο Χριχόβιακ μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο Οσπίνα είχε και εδώ απάντηση

78' Αλλαγή για την Κολομβία Ο Φαλκάο περνά εκτός με τον Μπάκα να τον αντικαθιστά.

75' ΓΚΟΟΟΟΟΛ η Κολομβία! Ο Κουαδράδο βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Σέζνι μετά την εξαιρετική πάσα του Χάμες και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

  69' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Κολομβία! Ο Κιντέρο κάνει την κάθετη στο Φαλκάο, ο οποίος τελειώνει ιδανικά τη φάση με το εξωτερικό κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

58' Τεράστια ευκαιρία για την Πολωνία! Ο Λεβαντόφσκι υποδέχθηκε υπέροχα τη μπάλα μετά την σαραντάρα μπαλιά του Πάζνταν, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν αυτό που έπρεπε με τον Οσπίνα να έχει απάντηση και να απομακρύνει τον κίνδυνο.


Καλύτερα έχει ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος η Κολομβία με την Πολωνία να μην μπορεί να φανεί απειλητική

52' Ευκαιρία για την Κολομβία. Ο Κουαδράδο στρώνει στον Φαλκάο, ωστόσο η μπάλα μετά το σουτ του επιθετικού της Μονακό περνά πολύ άουτ

Χωρίς αλλαγές επέστρεψαν από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

  Η Κολομβία με την κεφαλιά του Μίνα στο 40' πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα (1-0). Μέτριο το θέαμα στα πρώτα 30' του ματς. Στο τελευταίο τέταρτο οι Κολομβιανοί ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Τέσσερα τα λεπτά του επιπλέον χρόνου

40' ΓΚΟΛ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ! 1-0 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΜΙΝΑ!

Φτάσαμε στο 38' με το θέαμα να εξακολουθεί να παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και τις δύο αντιπάλους να δείχνουν πως... βολεύονται και με την ισοπαλία.

  Θυμίζει... Σούπερλιγκ το παιχνίδι ως τώρα. Τραγικό το θέαμα και από τις δύο ομάδες, που δεν μοιάζουν διατεθειμένες να ανοιχτούν

 30' Και πάλι διακοπή στο παιχνίδι με τον Αγκιλάρ να είναι στο έδαφος. Θα περάσει εκτός ο Κολομβιανός, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει. Στη θέση του ο Ουρίμπε

Συμπληρώσαμε 25΄ παιχνιδιού με τη μεγάλη φάση να απουσιάζει ως τώρα

 18' Τρίτο κόρνερ για την Πολωνία στο ματς. Απομακρύνει η άμυνα των Κολομβιανών

 Δίχως κάτι αξιόλογο το παιχνίδι ως τώρα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν κάπως φοβισμένες και επιφυλλακτικές. Κάτι βέβαια αναμενόμενο, μια και μετά την ισοπαλία που προηγήθηκε ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Σενεγάλη, όποια εκ των δύο ομάδων ηττηθεί απόψε αποχαιρετά πρόωρα τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Συνεχίζει κανονικά ο Κολομβιανός πορτιέρε

Διακοπή στο παιχνίδι λόγω ενός τραυματισμού του Οσπίνα που μοιάζει να πονά στο δεξί αστράγαλο

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Πολωνία, έχοντας κερδίσει ήδη δύο κόρνερ

 1' Ξεκίνησε το παιχνίδι!

  Ολοκληρώθηκε η ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μόχικα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ, Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο, Φαλκάο

Τέσσερις είναι και οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Κολομβίας με τους Χάμες, Μπάριος, Αγκιλάρ και Γέρι Μίνα να παίρνουν φανέλα βασικού.

Τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα της πρεμιέρας περιλαμβάνουν οι επιλογές του Άνταμ Ναβάλκα καθώς στον πάγκο έμειναν οι Τσιόνεκ, Μπλαστσικόφσκι, Γκροζίτσκι και Μίλικ.

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πάζνταν, Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι, Πίστσεκ, Γκοράλσκι, Χριχοβιάκ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Κοβνάτσκι

Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων

Οι δύο αντίπαλοι διατηρούνται στα κόλπο της πρόκρισης και με ισοπαλία και θα θέλουν μόνο νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής

Από την άλλη τα περιθώρια έχουν στενέψει και για τους Πολωνούς, που θέλουν να αποφύγουν τα πολλά ατομικά λάθη που έκαναν στην πρεμιέρα με τη Σενεγάλη που τους βρήκε ηττημένους.

Οι Κολομβιανοί θέλουν να δείξουν ότι η πρεμιέρα με ήττα από την Ιαπωνία ήταν μια κακή παρένθεση και αποτέλεσμα της δεύτερης γρηγορότερης αποβολής στην ιστορία των Μουντιάλ, αυτή του Σάντσες μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, γεγονός που τους ανάγκασε να παίξουν σε όλο το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα.

Παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι αυτό που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (21:00, ΕΡΤ 1 και sport-fm.gr), για τον 8ο όμιλο. Πολωνία και Κολομβία έχασαν την πρώτη αγωνιστική, ούσες φαβορί, με 2-1 από Σενεγάλη και Ιαπωνία, αντίστοιχα και απόψε ψάχνουν τη νίκη για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Λίγα λεπτά έμειναν για τη σέντρα του μεγάλου ματς ανάμεσα στην Πολωνία και την Κολομβία. Παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καλησπέρα σας!

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα