Μουντιάλ 2018: Ανάρπαστη η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2018: Ανάρπαστη η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Φήμες θέλουν ακόμα και τον διαιτητή του Πορτογαλία-Μαρόκο στο Μουντιάλ 2018 να ζητά τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο αρχηγός της Πορτογαλίας, έχει επαληθεύσει τα προγνωστικά, αφού με τέσσερα γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο παίκτης που προσελκύει τους ποδοσφαιρόφιλους, ως μαγνήτης.

Αντίπαλοι ζητάνε, μετά το τέλος του αγώνα, να πάρουν τη φανέλα του και είναι τόσο δημοφιλής που, σύμφωνα με φήμες, ακόμα και ο Αμερικανός διαιτητής Μαρκ Γκάιγκερ (με το σφύριγμα της λήξης στο ματς Πορτογαλίας – Μαρόκου), του ζήτησε τη φανέλα του.

Η FIFA προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση αλλά αυτή η φημολογία εμφανίστηκε από μαροκινά ΜΜΕ που επικαλούνται μαρτυρία μέλους της αποστολής της εθνικής τους ομάδας χωρίς πάντως να τον κατονομάζουν. Η παγκόσμια ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι: «Οι διαιτητές έχουν σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη συμπεριφορά τους και τη σχέση τους με τις ομάδες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γκάιγκερ συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό και επαγγελματικό τρόπο».

Η ανακοίνωση της διεθνούς συνομοσπονδίας καταλήγει με την υπενθύμιση ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο οφείλουν να σέβονται τις αρχές του «δίκαιου παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα