Μουντιάλ 2018: Η Κροατία διέλυσε με 3-0 την Αργεντινή!

Μουντιάλ 2018: Η Κροατία διέλυσε με 3-0 την Αργεντινή!

Στο «χείλος του γκρεμού» είναι η Αργεντινή καθώς έχασε με 3-0 από την Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Η Κροατία προκρίθηκε στους «16» της επόμενης φάσης αφήνοντάς την φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου να κάνει σενάρια και μαθηματικές πράξεις για να μπορέσει να πάρει και αυτή την πρόκριση.

Οι Αργεντίνοι στο τελευταίο ματς θέλουν να κερδίσουν με πολλά γκολ τη Νιγηρία και η Ισλανδία είτε να χάσει και τους δύο αγώνες που έχει (Νιγηρία και Κροατία) είτε να μην πάρει πάνω από τρεις βαθμούς δεχόμενη όσα περισσότερα γκολ γίνεται.

Τα γκολ του θριάμβου για τους τυπικά φιλοξενούμενους Κροάτες σημείωσαν οι Ρέμπιτς (53′), Μόντριτς (81′) και Ράκιτιτς (90+1′).

Η Αργεντινή σε ακόμη έναν αγώνα έδειξε ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που είχε από την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου όταν με το ζόρι κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση

Διαιτητής: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Αζερμπαϊτζάν)

Κίτρινες κάρτες: 51′ Μερκάδο, 85΄ Οταμέντι, 87′ Ακούνια – 39′ Ρέμπιτς, 58΄ Μάντζουκιτς, 67΄ Βρσάλικο, 90΄+4 Μπρόζοβιτς

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56′ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68′ Ντιμπαλά), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54′ Ιγκουαΐν)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57′ Κράμαριτς), Μόνριτς, Πέρισιτς (83′ Κόβατσιτς), Μάντζουκιτς (90+3′ Κορλούκα)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα