Ο Παπαπέτρου αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ο Παπαπέτρου αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό

Μετά το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, η εδώ και και καιρό... φημολογούμενη απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων για νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία επιβεβαιώθηκε. Κι ενώ η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξετάζει ποιος είναι ο ενδεδειγμένος διάδοχός του, οι πληροφορίες θέλουν ειλημμένη την απόφαση να μη συνεχίσει στο λιμάνι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα πλέι οφ,  είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή φόργουορντ. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι  δεν εδειχναν διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του. Στην καλύτερη μπασκετική ηλικία του από την άλλη, όσο κι αν έχει δεθεί με την ομάδα του Πειραιά, ο Παπαπέτρου θα θέσει ως προτεραιότητα τις οικονομικές απολαβές. Η διαφορά φαίνεται αγεφύρωτη με τον Ολυμπιακό και δύσκολα θα βρουν τη «χρυσή τομή» Ολυμπιακός και Παπαπέτρου.

Πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί με τον Παναθηναϊκό, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, «εκλεισε» μία από τις μεγαλύτερες χορηγίες στο ελληνικό μπάσκετ, αυτή με τη BWIN. Η συγκεκριμένη χορηγία φανέλας θα αποφέρει 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια στους «ερυθρόλευκους». Στον Ολυμπιακό το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό εώς ότου ολοκληρωθεί η σεζόν. Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα στο λιμάνι και πλέον, με την ηρεμία που προσδίδει αυτή η οικονομική συμφωνία, η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί να επικεντρωθεί στο «χτισιμο» μιας ομάδας που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα