Η Euroleague ανακοίνωσε Παναθηναϊκό: Το σχόλιο για Παύλο Γιαννακόπουλο

Η Euroleague ανακοίνωσε Παναθηναϊκό: Το σχόλιο για Παύλο Γιαννακόπουλο

Στο ενημερωτικό κείμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Euroleague, η διοργανώτρια αναφέρει αρχικά πως το Δ. Σ. των μετόχων της διοργάνωσης (ECA) συνεδρίασε θέτοντας επί τάπητος την εμπορική στρατηγική ενώ ανακοινώθηκαν και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της (Euroleague και Eurocup) τη νέα σεζόν.

 


Ο πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε τα συλλυπητήρια εκ μέρους της διοργανώτριας προς στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζεται στο ενημερωτικό κείμενο της Euroleague ως “μια από τις πιο σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα του εμπορικού προγράμματος της λίγκας και του Euroleague Business Operations and Club Services (BOCS) group, το οποίο επικεντρώνεται στη μεγιστοποίηση των εσόδων για τους συλλόγους. Από την πλευρά τους οι ομάδες εξέτασαν τα στοιχεία των εσόδων – εξόδων της σεζόν 2017-18 καθώς και τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, συμφωνώντας στα κριτήρια της διανομής των οικονομικών δεδομένων για τις επόμενες περιόδους. Παράλληλα συζητήθηκαν οι κανονισμοί περί ανταγωνισμού με αρκετές τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν για την επόμενη σεζόν.

Η λίστα των ομάδων για τη σεζόν 2018-19 επιβεβαιώθηκε και θα παρουσιαστεί στη συνάντηση των μετόχων της ECA στις 6 Ιουλίου προς έγκριση. Στη λίστα των 16 ομάδων της Euroleague βρίσκεται και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τα όσα έγιναν την περασμένη χρονιά και τη διάθεση που έδειξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να.. στείλει το “τριφύλλι” στη διοργάνωση της FIBA.

Turkish Airlines Euroleague

Μπουντούτσνοστ

Μπάγερν Μονάχου

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός

Μακάμπι

Αρμάνι Μιλάνο

Ζαλγκίρις

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Χίμκι

Μπαρτσελόνα

Μπασκόνια

Ρεάλ Μαδρίτης

Γκραν Κανάρια

Αναντολού Εφές

Φενέρμπαχτσε

Νταρουσάφακα

 
7DAYS EuroCup

Ερυθρός Αστέρας

Τσεντεβίτα

Μόρναρ

Παρτίζαν

Μονακό

Λιμόζ

Βιλερμπάν

Άλμπα Βερολίνου

Ουλμ

Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης

Τρέντο

Μπρέσια

Τορίνο

Λιέτουβος Ρίτας

Γκντίνια

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ούνιξ Καζάν

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Βαλένθια

Ανδόρα

Μάλαγα

Τόφας Μπούρσα

Γαλατάσαραϊ

Τουρκ Τέλεκομ”

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα