Μουντιάλ 2018: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στην Ρωσία

Μουντιάλ 2018: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στην Ρωσία

Φαντασμαγορική ήταν η έναρξη του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

 Κεντρικό πρόσωπο της τελετής έναρξης ήταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μεγάλο ποπ αστέρι της Βρετανίας και του παγκόσμιου πενταγράμμου τη δεκαετία του ’90. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Ρωσία για μια τόσο σημαντική περίσταση. Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, όμως το να δώσω το παρών στην έναρξη ενός Μουντιάλ και μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου, είναι κάτι μοναδικό. Είναι ένα παιδικό μου όνειρο», δήλωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο πρώην αστέρας των Take That θα είχε στο πλευρό του τη Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε η οργανωτική επιτροπή του Ρωσία 2018, στόχος ήταν η τελετή έναρξης να επικεντρωθεί στο μουσικό κομμάτι. Παρών  ήταν και ο διάσημος τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και η Περουβιανή τενόρος Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.

Από την εγχώρια μουσική σκηνή, επί… χόρτου βρέθηκαν  ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα. Λίγο πριν την σέντρα του εναρκτήριου αγώνα, οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι απέδωσαν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει τίτλο Live It Up.

 

 

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα