Mundial 2018: Πρεμιέρα με ντέρμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Mundial 2018: Πρεμιέρα με ντέρμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Με το παιχνίδι της Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία σήμερα (14/06, 18:00) ξεκινάει το Μουντιάλ 2018, για να ακολουθήσουν αύριο Παρασκευή (15/06), τρία μεγάλα ντέρμπι, χωρίς κξεκάθαρα φαβορί.

Μπορεί το παιχνίδι της πρεμιέρας του Μουντιάλ 2018, ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία να μην… συναρπάζει τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο, όμως από αύριο Παρασκευή το Παγκόσμιο Κύπελλο παίρνει «φωτιά» με τρεις… ματσάρες στο πρόγραμμα της ημέρας, με όλα να καλύπτονται live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Στις 15:00 η Αίγυπτος του Μοχάμεντ Σαλάχ, έχοντας και τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ πιθανότατα στο γήπεδο, θα βρεθεί κόντρα στη «σκληροτράχηλη» Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι, με αμφότερες να διεκδικούν την πρόκριση κόντρα στη γηπεδούχο Ρωσία.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 18:00, το Μαρόκο και το Ιράν των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, με αρχηγό τον Μασούντ, δίνουν τον πιο σημαντικό αγώνα τους στη διοργάνωση, καθώς με την Ισπανία και την Πορτογαλία να είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση, το μεταξύ τους παιχνίδι είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία νίκης στη διοργάνωση.

Η δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ 2018, ολοκληρώνεται με ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της διοργάνωσης, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετωπίζει τη γειτόνισσα και ανανεωμένη Ισπανία, στο ματς της βραδιάς, που ίσως κρίνει και την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Τα πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ 2018

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Οι αγώνες, οι όμιλοι, βαθμολογίες

Πέμπτη 14/6

18:00: Ρωσία – Σαουδική Αραβία (ΕΡΤ1 Luzhniki Stadium, Μόσχα)

Παρασκευή 15/6

15:00: Αίγυπτος – Ουρουγουάη (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)

18:00: Μαρόκο – Ιράν (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)

21:00: Πορτογαλία – Ισπανία (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα