Σφαιρόπουλος: Τι να σας πω για τη διαιτησία, δεν τα έχετε δει;

Σφαιρόπουλος: Τι να σας πω για τη διαιτησία, δεν τα έχετε δει;

Στον περιορισμό της δημιουργίας του Παναθηναϊκού, που έμεινε στις 8 ασίστ, αλλά και στην άμυνα, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το «break» του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Α1 Ανδρών στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του Game 1, αλλά δεν έκρυψε την ενόχληση του...

«Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ήταν ντέρμπι», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στα πρώτα λεπτά και είχαμε προβάδισμα. Στο διάστημα 5-10 ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, πήρε την διαφορά, έτρεξε στο γήπεδο. Δεχτήκαμε 17 πόντους. Στην συνέχεια μείναμε πιστοί στο πλάνο και δεχτήκαμε μόλις έξι και συνολικά 39 στα υπόλοιπα λεπτά. Είναι επιτυχία να κρατάς τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά, έχεις τύχη για θετικό αποτέλεσμα. Στην τρίτη περίοδο όταν το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού μας κράτησε η άμυνα. Στην τέταρτη περίοδο διαβάσαμε πολύ καλά τον αγώνα, κάναμε καλό ποιοτικό παιχνίδι. Είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία και μεγάλη διαφορά που μας έδωσε την νίκη. Κρατήσαμε τον αντίπαλο στις 8 ασίστ με τον τρόπο και την τακτική μας. Ξέρουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, έχουμε έμπειρους παίκτες. Απλώς έγινε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο παιχνίδι».

Οσο για τη διαιτησία του Game 1, με αφορμή και τις δηλώσεις του Χρήστου Σταυρόπουλου, είπε: «Τι να σας πω για τη διαιτησία, δεν τα έχετε δει; Ήταν κλειδί ότι μείναμε συγκεντρωμένοι, ασχοληθήκαμε μόνο με το μπάσκετ και κάναμε αυτό που πρέπει. Όλοι όσοι έπαιξαν βοήθησαν. Ακόμα και ο Μπόγρης βοήθησε, το ίδιο ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και όλα τα παιδιά. Ποιος θα βάλει πόντους, ποιον θα γράψει η στατιστική εμένα δεν με ενδιαφέρει» 

Σταυρόπουλος: «Αυτό που έγινε απόψε με την διαιτησία είναι ντροπή»

Για διαιτητική ντροπή έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ, στο Game 1 της σειράς με τον Παναθηναϊκό. 

«Αυτό που έγινε απόψε με την διαιτησία είναι ντροπή. Τα λέμε τόσο καιρό. Απόψε όλοι είδατε τι έγινε. Είναι ντροπή», είπε φανερά εκνευρισμένος ο κ.Σταυρόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί και πάλι για τη διαιτησία των Παναγιώτου και Διαμαντή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα