Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει ο Δώνης. Είπε ναι ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει ο Δώνης. Είπε ναι  ο Πιεμπονγκσάντ

Τη συναίνεση του ώστε να επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη, έδωσε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλάνδός ενημερώθηκε για τη διαφορά που προέκυψε στο οικονομικό για το δεύτερο έτος του συμβολαίου και δεν θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Δώνη.

Ο Πιεμπονγκσάντ ανέφερε στον Νταμπίζα ότι έχει τη συγκατάθεση του για την  πρόσληψη του Δώνη. Αυτό που ενδιέφερε πρωτίστως τον 63χρονο επιχειρηματία ήταν να μάθει τα κριτήρια για την επιλογή του προπονητή και δευτερευόντως να εγκρίνει ή να απορρίψει τον προτεινόμενο.

Πρακτικά, ο Πιεμπονγκσάντ ανέθεσε στον Νταμπίζα την ευθύνη για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας και θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της δουλειάς του προπονητικού επιτελείου. Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει ελευθερία στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα κριθεί από το έργο του.

Ο Αλαφούζος, από την πλευρά του, είχε εγκρίνει τη συμφωνία με τον Δώνη και απέμενε η σύμφωνη γνώμη του Πιεμπονγκσάντ. Από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός δεν έφερε αντιρρήσεις, ο Νταμπίζας θα επικοινωνήσει με τον Δώνη και θα κλείσουν ραντεβού για τα τυπικά.

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα