Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η Ρωσία καλωσορίζει τις υπόλοιπες ομάδες

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η Ρωσία καλωσορίζει τις υπόλοιπες ομάδες

Η Εθνική Ρωσίας καλωσόρισε τις υπόλοιπες 31 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 που θα διοργανωθεί στη χώρα, φορώντας τις φανέλες της κάθε μιας από αυτές.

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο Σεργκέι Ιγκνασέβιτς, τα υπόλοιπα αστέρια της Εθνικής Ρωσίας αλλά και ο προπονητής της, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ανέλαβαν να… υποδεχθούν τις υπόλοιπες 31 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 που διοργανώνει η πατρίδα τους. «Καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες που έρχονται εδώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο τερματοφύλακας Ιγκόρ Ακινφέεφ που σε αυτή την πρωτότυπη φωτογράφηση φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, κατόχου του τίτλου από το Μουντιάλ 2014 που έγινε στη Βραζιλία.

«Πιστεύω πως σύντομα θα πειστούν όλοι ότι η Ρωσία είναι 100% έτοιμη για την άφιξή τους. Η χώρα μας έχει φιλοξενήσει αρκετά σημαντικά αθλητικά γεγονότα και σημαντικά παιχνίδια. Εύχομαι κάθε παίκτης, προπονητής και φίλαθλος να απολαύσει τη Ρωσία και τη φιλοξενία της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο ρέκροντμαν συμμετοχών στην Εθνική Ρωσίας, Σεργκέι Ιγκνασέβιτς, σχολίασε: «Είναι καλοκαίρι εδώ, ο καιρός είναι εξαιρετικός και οι άνθρωποι φιλικοί. Είμαι σίγουρος πως θα είστε χαρούμενοι». Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρώσοι διεθνείς στην τελευταία τους προπόνηση έκαναν και τη διαφορετική αυτή φωτογράφηση, με τις 32 φανέλες των ομάδων να τους περιμένουν στα αποδυτήρια. Τα αστεία δεν έλειψαν, ενώ τη φανέλα της διοργανώτριας χώρας πήρε ο προπονητής της, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

 

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα