Απόλλων Καλαμαριάς και Βασίλης Χατζηπαναγής για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα το πρωί (21/5) με πλήθος μηνυμάτων από ομάδες και παίκτες.

Εκτός από τη Super League, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο δήμαρχος Καλαμαριάς και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του σπουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρρυ Κλύνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γή. Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του».

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στα αγαπημένα πρόσωπα του εκλιπόντα, εξέφρασε με δήλωσή του ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. «Είναι μια μέρα μεγάλης απώλειας για την πόλη της Καλαμαριάς που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πολυτάλαντο καλλιτέχνη, ένα άνθρωπο που ταυτίστηκε με την ιστορία του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι έναν ενεργό πολίτη που σημάδεψε με τα βήματά του και την Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρει ο κ. Μπακογλίδης και προσθέτει: “Σήμερα η Καλαμαριά πενθεί, γιατί έχασε ένα τέκνο από τα σπλάχνα της, αφού ως γνωστό γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Διακρίθηκε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και την πίστη του στις δημοκρατικές αξίες. Με ευγένεια, σοβαρότητα και πηγαίο χιούμορ αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής του και έτσι πιστεύω πως θα ήθελε να τον θυμόμαστε».

Με οδύνη και θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν, ο βετεράνος και κορυφαίος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής. Με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε: «Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του φίλου Χάρρυ Κλυνν. Ήταν από τα κορυφαία πρόσωπα της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής και σατιρικός με διεισδυτικό λόγο. Τον γνώρισα από το ποδόσφαιρο και συνδέθηκα μαζί του. Εκφράζω την λύπη μου και τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του και ειδικά στην σύζυγό του Χαρίκλεια. Χάσαμε έναν πραγματικό καλλιτέχνη και αδαμάντινο χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα