Όνομα - έκπληξη για τον Παναθηναϊκό θέλουν ξένα δημοσιεύματα

Όνομα - έκπληξη για τον Παναθηναϊκό θέλουν ξένα δημοσιεύματα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει πλέον τεχνικό διευθυντή, τον Νίκο Νταμπίζα, που μάλιστα «τρέχει» και κάποιες σημαντικές υποθέσεις του αγωνιστικού τμήματος, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη για την τεχνική ηγεσία.

Μεγάλο φαβορί είναι ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο οι Βέλγοι φέρνουν στο «πράσινο» προσκήνιο και το όνομα του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος αποχώρησε από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου έδωσε τη θέση του στην ομάδα της Λιέγης στον Μισέλ Πρεντόμ και ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, δύσκολα αυτός θα είναι το «τριφύλλι», παρά τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοικτή γραμή με τον Δώνη και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται ότι οδηγούν σε συμφωνία. Ο έμπειρος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να φορέσει ξανά τα πράσινα, αυτήν τη φορά ως προπονητής, ωστόσο έχει έναν ενδοιασμό για τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο. Το οικονομικό σκέλος, πάντως, δεν εμφανίζεται ως ανασταλτικός παράγοντας.

Ο Δώνης θέλει να πληρώνεται κανονικά η ομάδα, να μην υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις και πρόσφυγες, όπως και να είναι καλυμμένοι οι συνεργάτες του, για να υπηρετούν απερίσπαστοι τον ρόλο τους. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» φέρεται να έχει δώσει διαβεβαιώσεις για όλα αυτά και αυτός είναι ο λόγος που η πρόσληψη του 48χρονου θα προχωρήσει κανονικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα