Τεράστιες ουρές από τα πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δείτε εικόνα από drone

Τεράστιες ουρές από τα πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δείτε εικόνα από drone

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ "συγκρούονται" απόψε στις 20:30, στο ΟΑΚΑ, για τον τίτλο του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού. Χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του από όλη την Ελλάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με 200 λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει το πρωΐ του Σαββάτου (12/05) από τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά σταμάτησαν στις Αφίδνες. Εκεί συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί μέχρι και λίγες ώρες πριν τον τελικό. Κατόπιν και συγκεκριμένα από τις 15:30 και μετά, ξεκίνησαν ανά 20 λεωφορεία να φεύγουν για την Αθήνα. Στη συνέχεια βρέθηκαν με «ισχυρή» αστυνομική παρουσία να τους συνοδεύει, στο ΟΑΚΑ.

Η αστυνομία της Φθιώτιδας και κατά μήκος της ΠΑΘΕ ήταν στο πόδι από νωρίς το πρωί. Όταν ξεκίνησε η κάθοδος των «μυρίων». Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Οι στάσεις έγιναν στα προκαθορισμένα σημεία και χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Φθιώτιδα πέρασαν 123 λεωφορεία και 85 βανάκια με οπαδούς, εκτος φυσικά από τα εκατοντάδες ΙΧ, με τα οποία ταξίδεψαν κάποιοι φίλαθλοι.

Δείτε βίντεο από ψηλά με τα λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, από τα διόδια Αφιδνών, όπου τα είχε σταθμεύσει η αστυνομία για τον έλεγχο.

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα