Euroleague: Με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός

Euroleague: Με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, έχει βγάλει αντίδραση και αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει απόψε (20:00, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 1-1 του Φαλήρου βρίσκονται στο Κάουνας για να αντιμετωπίσουν τη Ζαλγκίρις και να κάνουν έστω μια νίκη που θα φέρει το πλεονέκτημα έδρας πίσω στην Ελλάδα. Αν αυτή η νίκη έρθει και στον πρώτο αγώνα τα δεδομένα θα είναι πολύ καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβαλε στο αεροπλάνο όλους τους παίκτες του, με τον Πρίντεζη και τον Μιλουτίνοφ να μην προπονούνται στην χθεσινή προπόνηση. Ο Έλληνας φόργουορντ πιθανότατα θα πάρει μέρος στο παιχνίδι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σέρβος σέντερ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα, προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας τους για το Game 3 της σειράς.

Από την πλευρά της, η Ζαλγκίρις έδειξε ότι κοιτάει στα μάτια τον Ολυμπιακό και με την εμπιστοσύνη που της δίνει η καυτή έδρα της θα ήθελε να τελειώσει τη σειρά στο Κάουνας και σε καμία περίπτωση να μην επιστρέψει στο Φάληρο.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει να αντιμετωπίσει, η «Zalgirio Arena» θα είναι κατάμεστη, έστω και με μια μικρή μείωση της χωρητικότητας από 15.600 σε 13.200. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι δύο ομάδες βρίσκονται μερικές ώρες μακρυά από ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο.

Τα παιχνίδια της σειράς (1-1):

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 78-87

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 79-68

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 24/04

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 26/04

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 01/05 (αν χρειαστεί)

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα