ΠΑΟΚ: Ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός υπερίσχυσε του δικαίου και του ηθικού

Για στοχευμένο επικοινωνιακό τραμπουκισμό που υπερίσχυσε του δικαίου και του ηθικού έκανε λόγο η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην πρώτη της αντίδραση μετά την ανακοίνωση της απόρριψης της έφεσης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι "ασπρόμαυροι" υποστηρίζουν ότι η επιτροπή, όντας "εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά".

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε".

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μετά την απόρριψη από την Επιτροπή Εφέσεων, ελπίζοντας σε αλλαγή της ποινής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα