Νέα πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τη Euroleague

Νέα πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τη Euroleague

Στα… άκρα φαίνεται ότι φτάνει ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Euroleague και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς η διοργανώτρια αρχή άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ με αφορμή ποστάρισμα στα social media.

Δεν αφήνει… ποστ να πέσει κάτω η Euroleague στην κόντρα της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Λίγες ώρες πριν από την πρώτη «μάχη» των πλέι οφ της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, η διοργάνωτρια αρχή άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αφορμή, για μία ακόμα φορά, ήταν ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, μετά το πέρας της σύσκεψης των μετόχων της διοργάνωσης, που έγινε προ ημερών. Από την Euroleague, μάλιστα, η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται ως σοβαρό λάθος από την πλευρά Γιαννακόπουλου, χαρακτηρίζοντας την δίωξη αυτή ως «serious».

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο πλέον, πως με την κίνηση αυτή, αλλά και με τις διαρκείς πειθαρχικές διώξεις η Euroleague θέλει να εξαντλήσει και οικονομικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φέρνοντας την υπόθεση εκεί που θέλει εκείνη.
sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Αθλητικά

-
Σχολιάστε το άρθρο: