Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο! Έβρισε διαιτητή κι αποβλήθηκε!

Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο! Έβρισε διαιτητή κι αποβλήθηκε!

Απίστευτο ήταν το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς τον διαιτητή του αγώνα των Μπακς με τους Νάγκετς, μια και μετά το 6ο του φάουλ, άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στην ήττα 128-125 στο Ντένβερ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν έξαλλος με τα σφυρίγματα του συγκεκριμένου ρέφερι και μόλις χρεώθηκε με το 6ο φάουλ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Πάντως, η αποβολή του «Greek Freak» ήρθε σ’ ένα κομβικό σημείο για την αναμέτρηση, στα 3’43’’ πριν το τέλος του αγώνα, όταν τα «Ελάφια» προσπαθούν να κρατήσουν την διαφορά των 18 πόντων που είχαν πάρει στην αρχή της τελευταίας περιόδου.

Σ’ εκείνο το σημείο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Νίκολα Γιόκιτς και έφυγε από το παρκέ έχοντας double double, με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ακόμα είχε 6 ασίστ και 1 κλέψιμο. Αντίθετα, ο άσος των Νάγκετς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, έχοντας 35 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Πάντως, οι Νάγκετς είχαν σε εξαιρετική βραδιά και τον Τζαμάλ Μάρεϊ με 27 πόντους, ενώ 26 σημείωσε ο Πολ Μίλσαπ. Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 35 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Έρικ Μπλέντσο σημείωσε 31 πόντους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα