Θα αρχίσει πάλι η Super League; Ποιοι συμφωνούν και ποιοι είναι αντίθετοι;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, με τη διορία που έχει δώσεις στις 16 συμμετέχουσες ΠΑΕ ο Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να απαντήσουν εάν συμφωνούν στους όρους που θέτει, να φτάνει προς τη λήξη της.

Μετά τη χθεσινή άρνηση των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Ξάνθης και τη διαφοροποίηση της ΑΕΛ σε έναν βασικό όρο, γίνεται προσπάθεια στο… παρά πέντε να αλλάξουν στάση οι τρεις από τους τέσσερις συλλόγους, πλην Ολυμπιακού, που αυτήν τη στιγμή παρουσιάζεται κάθετος.

Στόχος του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν να έχει στα χέρια του 15 «ναι» σε σύνολο 16 και να προχωρήσει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από τις 31 Μαρτίου, όπως αρχικά είχε φανεί ότι θα συμβεί. Κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι θα συμβεί, καθώς Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΑΕΛ θα συναινέσουν, για να θα προστεθούν στις άλλες δώδεκα ομάδες που από χθες υπέγραψαν (παρά τις όποιες ενστάσεις) την αυστηροποίηση των ποινών που έχει ζητηθεί από την κυβέρνηση, έπειτα από συνεννόηση με τη FIFA.

Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι απρόβλεπτες, με το ενδεχόμενο του Grexit να παραμένει ορθάνοιχτο. Ωστόσο, οι περισσότερες πλευρές θέλουν να αποφευχθεί μια τέτοια εξέλιξη…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα