Τελικό σκορ: Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4

Τέλος στο ματς. Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-4

Επίθεση του Πλατανιά με καλές προϋποθέσεις ολοκληρώνεται με "σύγκρουση" του Κοροβέση με τον Προτό.

Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις

84' Σουτ του Παπανικολάου, η μπάλα αρκετά πάνω από την αντίπαλη εστία.

77' Σουτ του Κασάλιτσα από πλάγια θέση, έπεσε και μπλόκαρε ο Προτό.

Με δύο... πύργους στην επίθεση πλέον ο Ολυμπιακός

75' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τζούρτζεβιτς αντί Μιραλάς

70' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Παπανικολάου αντί Πλιάτσικα στο παιχνίδι

Με σχετική περιπέτεια, ο Προτό μπλόκαρε έπειτα από εκτέλεση του Ενσικουλού

69' Τελική για τον Πλατανιά μετά από ώρα. Σουτ του Πατράλη από πολύ καλή θέση, έδιωξε ο Προτό σε κόρνερ.

68' Κίτρινη στον Μποτία

66' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ζιλέ αντί Μάρτινς στο παιχνίδι.

64' Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού για το 5-0. Ο Σεμπά γύρισε από τα δεξιά για τον Μάριν, που από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά. Απαράδεκτο για παίκτη της κλάσης του Γερμανού.

62' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Σεμπά αντί Φορτούνη

58' Γκολ ο Ολυμπιακός, 0-4!

Σέντρα του Ελαμπντελαουί από τα δεξιά, ο Σισέ ξεχάστηκε από την αντίπαλη άμυνα και από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Αφιέρωσε το γκολ του στον Μοντέστο.

57' Σουτ του Φορτούνη από πολύ καλή θέση, κόντραρε η μπάλα και έφυγε σε κόρνερ.

52' Κίτρινη για τον Πλατανιά, την είδε ο Κασάλιτσα

51' Σουτ του Ελαμπντελαουί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έδιωξε με δυσκολία ο Κλάγιτς και στη συνέχεια υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Μάριν.

51' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ντικαμονά και πέρασε ο κίνδυνος για την άμυνα του Πλατανιά.

Έναρξη στο δεύτερο μέρος!

Ημίχρονο στα Περιβόλια! Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-3

44' Ωραία συνεργασία Μάρτινς με Μιραλάς, που βγήκε στην πλάτη του αριστερού άκρου της άμυνας του Πλατανιά. Ο Βέλγος έκανε το γύρισμα για τον Ανσαριφάρντ που δεν είχε καλή πρώτη επαφή και είχε πλάτη με την εστία. Έτσι, "έσβησε" η φάση για τους φιλοξενούμενους.

Γκολ ο Ολυμπιακός, 0-3!

Ο Μιραλάς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κλάγιτς που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό!

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε συμπαθητικά το παιχνίδι, αλλά -ως συνήθως- μετά το τέρμα που δέχθηκε... σκόρπισε. Συνεχίζει να πιέζει ψηλά ο Ολυμπιακός και μετά το δεύτερό του τέρμα. Όλα δείχνουν ότι θα έχει πολύ εύκολο μεσημέρι η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία

Ημιτελής προσπάθεια για τον Πλατανιά με τους Νίλι και Κασάλιτσα να μην συνεργάζονται καλά σε επίθεση με καλές προϋποθέσεις, μπλόκαρε ο Προτό.

Ο Ανσαριφάντ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά δεν υπάρχει γκολ για τους ερυθρόλευκους. Ο Ελαμπντελαουί βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Ιρανό, που ήταν εκτεθειμένος. Σωστή η υπόδειξη.

23' Γκολ ο Ολυμπιακός, 0-2!

22' Σέντρα του δραστήριου Κούτρη από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Καρυπίδη και κατέληξε στην αγκαλιά του Κλάγιτς.

18'Ο Μάριν βρέθηκε σε θέση βολής από δεξιά μέσα στην περιοχή, ωστόσο υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Καλυπτόταν ο Γερμανός.

17'Η κατοχή μπάλας είναι 36% για τον Πλατανιά και 64% για τον Ολυμπιακό.

14'ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!Ο Μιραλάς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ πάνω στο τείχος, πήρε ξανά τη μπάλα και τροφοδότησε αριστερά τον Κούτρη, στο παράλληλο γύρισμα του Ελληνοβραζιλιάνου μπακ πετάχτηκε ο Ρομαό με προβολή και σκόραρε για το 0-1 στα Περιβόλια.

12'Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι, με πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και αργή κυκλοφορία της μπάλας.

8'Ένα σουτ του Δημούτσου εκτός περιοχής και από αριστερά, δεν ανησύχησε τον Προτό.

7'Ο Όσκαρ Γκαρθία ζητάει από τον Μαρτίνς να παίρνει την πρώτη πάσα χαμηλά από την άμυνα και να μεταφέρει τη μπάλα στους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής.

5'Τίποτε αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η διάταξη του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο:

Η διάταξη του Πλατανιά στον αγωνιστικό χώρο:

1'Σέντρα στα Περιβόλια.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης.

Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, που βρίσκεται μια ανάσα από τον υποβιβασμό.

Με 21 παίκτες στην αποστολή έφτασε ο Ολυμπιακός στα Χανιά το Σάββατο, οι Ίβουσιτς, Πάρντο και Ανδρούτσος ήταν αυτοί που έμειναν εκτός 18άδας. Στον Πειραιά έμειναν οι Ένχελς, Χατζησαφί και Ίγκορ.

Οι καιρικές συνθήκες πριν τον αγώνα:

Χουτεσιώτης, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Τζούρτζεβιτς, Ζιλέ, Νικολάου και Σεμπά στον πάγκο για τον Ολυμπιακό.

Κοκκαλάς, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντουαλά, Κοροβέσης, οι αναπληρωματικοί του Πλατανιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου, Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος, Μαλσά, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς, Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί και θέλουν τους τρεις βαθμούς στα Περιβόλια, προϋποθέσεις που μπορεί να τους κρατήσουν ζωντανούς στη μάχη του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι με μόλις 10 βαθμούς είναι οι ουραγοί του πρωταθλήματος και με το ενάμιση πόδι στην Football League.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα