Αποδοκιμασίες, πλαστά χαρτονομίσματα και υβριστικά συνθήματα στο "Καραϊσκάκης"

Ολυμπιακός και Πλατανιάς συγκρούονται για τη 10η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (15.00), όμως, όπως φαίνεται, δεν έχουν ξεχαστεί ακόμα όσα ακολουθούν το περσινό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, όταν οι τερματοφύλακες του Πλατανιά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, 40' πριν την έναρξη του αγώνα, για προθέρμανση, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» στο πέταλο των οργανωμένων, τους υποδέχθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες, υβριστικά συνθήματα και χειρονομίες. Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας των Χανίων.

Στο σημείο του κόρνερ μπροστά από το ίδιο πέταλο, όπου έκαναν «ζέσταμα» οι αναπληρωματικοί των Κρητικών, οπαδοί του Ολυμπιακού τους έριξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα, αποδοκιμάζοντάς τους έντονα.

Μερικοί «θερμόαιμοι» μάλιστα δεν συγκρατήθηκαν κι έφτασαν ακριβώς πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, πίσω από την εστία που βρισκόταν ο Κοκκαλάς, χτυπώντας τις. Με την επέμβαση ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας, αυτοί απομακρύνθηκαν.

Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στον πάγκο του Πλατανιά, με οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να στέκονται όρθιοι, στην κερκίδα ακριβώς από πίσω και να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα, πετώντας επίσης πλαστά χαρτονομίσματα.

Η ένταση δεν κλιμακώθηκε κι αποκαταστάθηκε η τάξη, περίπου 25' πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ