Ο Γιουσέιν Μπολτ κάνει διακοπές στη Μύκονο

Πού νομίζετε ότι κάνει διακοπές ο «γιος του ανέμου»; Ε, πού αλλού; Στο... νησί των ανέμων! Στο... πατρικό του, σαν να λέμε!

Ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού κρέμασε τα παπούτσια του μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στο Λονδίνο (και μάλιστα επεισοδιακά, καθώς στην τελευταία κούρσα του στα 4x100 τραυματίστηκε), έφτιαξε βαλίτσα και ταξίδεψε στη Μύκονο. Φυσικά, ως... έξυπνος, δεν έκανε ανάρτηση που να μαρτυρά πού βρίσκεται με τους φίλους του -έβαλε απλά μια φωτογραφία με το παρεάκι και φόντο την πισίνα τους-, ωστόσο βρέθηκε ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε και τον «έδωσε» κανονικά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνάντησε τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ με τα φτερωτά πόδια και τον απαθανάτισε με τον γιο του Μάξιμο. Φυσικά, ανάρτησε στα social media το στιγμιότυπο, δημιουργώντας... χαμό!

Ο Μπολτ, πάντως, προσπαθεί να παραμείνει μακριά από τα κοσμικά στέκια -όσο μπορεί-, αφού δεν θέλει να γίνει εύκολος στόχος των παπαράτσι. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν πας στη Μύκονο αν θέλεις να κάνεις ήρεμες διακοπές - ή τουλάχιστον δεν επιλέγεις μέρη όπου γίνεται το «έλα να δεις».

Ωστόσο, ο Τζαμαϊκανός είναι άλλος ένας μεγάλης κλάσης αθλητής που επιλέγει φέτος τον κοσμοπολίτικο προορισμό, αφού μέχρι πρόσφατα καταγράψαμε ορδές από σούπερ σταρ ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα