Προκριματικά Champions League ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 - 2 τελικο

Σφοδρή κριτική με απίστευτους χαρακτηρισμούς έκαναν οπαδοί της Ένωσης μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Ποιος είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος και τί ειπώθηκε για Ολυμπιακό και πρωτάθλημα.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα με κακή εμφάνιση ήταν αρκετό για να αλλάξει το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά τον ενθουσιασμό που δημιουργήθηκε για την έκδοση της άδειας της «Αγιά Σοφιάς».

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ έχασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκλειστικά λόγω των στημένων φάσεων.

Για το αν πιστεύει ότι το ματς χάθηκε από προσωπικά λάθη: «Μπορεί να το πει κάποιος αυτό. Μέχρι το 45' ήμασταν ανώτεροι από την ΤΣΣΚΑ και στις φάσεις και στο παιχνίδι. Ενα... παράλογο κόρνερ και έδειξαν ότι είναι ανώτεροι από εμάς στις στημένες φάσεις. Πρέπει να συγχαρούμε την ΤΣΣΚΑ, με την μπάλα στα πόδια πιστεύω ότι δεν ήταν καλύτερη αλλά με την μπάλα ψηλά ήταν ανώτερη».

Για το αν τελικά φοβήθηκε την ΤΣΣΚΑ περισσότερο από όσο έπρεπε: «Ποιος μπορεί να φοβήθηκε; Η αλήθεια είναι ότι παίζαμε με μια ομάδα της... 3ης Κατηγορίας της Ισπανίας. Παρακαλώ να σεβόμαστε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Χάσαμε από τις στημένες φάσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση».

Για το αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους αριστερούς μπακ και γι' αυτό έπαιξε εκεί ο Μπακάκης: «Ηταν θέμα τακτικής, το Νο2 της ΤΣΣΚΑ είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της. Λόπες και Βινίσιους είναι καλά επιθετικά μπακ αλλά σήμερα έπρεπε να είναι ο Μάνταλος μπροστά και ο Μπακάκης πίσω. Νομίζω πως ο Μπακάκης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν περισσότερα σήμερα».

Για το πού οφείλεται το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πάτησε περιοχή και για το γεγονός ότι αμυντικά η ομάδα εμφάνισε προβλήματα που είχε και πέρυσι: «Νομίζω ότι αμυντικά δεν κάναμε περισσότερα από δύο πολύ σοβαρά λάθη, που ήταν και αυτά από τα οποία ήρθαν τα γκολ. Πέρυσι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ από στημένη φάση, άρα δεν έχει επαναληφθεί. Τα τρία στόπερ της ΤΣΣΚΑ επιβλήθηκαν στα στημένα και μας εμπόδισαν στον αέρα. Μέχρι το 45', πάντως, πιστεύω ότι δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις για να σκοράρουμε».

Για το τι εννοούσε με το «παράλογο κόρνερ»: «Εκανε λάθος ο παίκτης μας».

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: «Δεν ήταν όλα λάθος. Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλύτεροι. Μια στιγμή απροσεξίας και φάγαμε γκολ. Μας έκοψε τα πόδια το πρώτο, στο σημείο που ήρθε. Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν υπάρχουν λόγια».

Παρακολουθηστε εδω το live του αγώνα:

78'
Νέα καλή στιγμή για την ΤΣΣΚΑ. Σέντρα από τα δεξιά και ο Τσάλοβ θα μπει στην φάση αλλά θα την βρει ελάχιστα και δεν θα μπορέσει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

77'
Ο Κλωναρίδης και πάλι κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή θα κάνει το σουτ αλλά και πάλι η μπάλα δεν θα βρει στόχο.

75'
Αλλαγή για την ΤΣΣΚΑ. Θα βγει ο Τζαγκόεβ και θα μπει στη θέση του ο Νάτχο.

Παρά τις αλλαγές η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να γίνει πιο επιθετική και δεν μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ΤΣΣΚΑ.

70'
Τρίτη αλλαγή από τον Χιμένεθ για την ΑΕΚ. Μέσα ο Πατίτο Ροντρίγκεζ εκτός ο Χριστοδουλόπουλος.

70'
Ο Κλωναρίδης θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει έξω.

66'
Καλό σουτ του Μάνταλου θα αποκρούσει ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ.

65'
Τεράστια ευκαιρία για την ΤΣΣΚΑ να κάνει το 3-0. Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Τσάλοβ να κάνει το σουτ και τον Ανέστη να διώχνει με το ένα χέρι και εν συνεχεία σε σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα έφυγε έξω.

62'
Ο Αλμέιδα έχει πάει στην κορυφή της επίθεσης και ο Κλωναρίδης παίζει λίγο πιο πίσω.

59'
Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα οι Κλωναρίδης, Αλμέιδα έξω οι Σιμόες, Λιβάγια. Όπως είναι λογικό ρισκάρει ο Χιμένεθ βγάζοντας έναν παίκτη από τη μεσαία γραμμή και βάζοντας έναν επιθετικό.

58'
Νέο κόρνερ για την ΤΣΣΚΑ από τα αριστερά, θα περάσει ανεκμετάλλευτο αυτή τη φορά.

56' ΓΚΟΛ
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2 (Βέρνμπλούμ
)
Κόρνερ από τα δεξιά ο Βέρνμπλουμ θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

21:41

Η ΑΕΚ έχει την κυκλοφορία της μπάλας και σε αυτό το δεύτερο μέρος αλλά αυτό είναι επειδή η ΤΣΣΚΑ της έχει δώσει χώρους.

49'
Προσπαθεί να απειλήσει η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Γιόχανσον πήγε να μπει στην φάση αλλά έπιασε ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ.

49'
Προσπαθεί να απειλήσει η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Γιόχανσον πήγε να μπει στην φάση αλλά έπιασε ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ.

46'
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Χωρίς αλλαγές μέχρι στιγμής.

Φυσικά η ΑΕΚ πρέπει σίγουρα να ισοφαρίσει και επιπλέον να ψάξει ένα ακόμη γκολ για να μπορέσει να φέρει τούμπα την κατάσταση. Για αυτό και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην επίθεση.

Το γκολ ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο για την ΑΕΚ. Και μάλιστα ήταν ένα κρύο γκολ. Προήλθε από λάθος του Χριστοδουλόπουλου που παραχώρησε ένα κόρνερ χωρίς να το θέλει και εν συνεχεία με την άμυνα της ΑΕΚ να είναι απούσα από τη φάση.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση με αυτό το 1-0 που διαμορφώθηκε από το γκολ του Τζαγκόεβ στο τελευταίο λεπτό να είναι το σκορ με το οποίο πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

45' ΓΚΟΛ
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1 (Τζαγκόεβ)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανοίγει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Σε κόρνερ από τα αριστερά οι παίκτες των Ρώσων έπαιξαν βόλεϊ μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Τζαγκόεβ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

42'
Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Γκάλο είχε χώρο μπροστά οτυ και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με το δεξί με την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία. Καλή η έμπνευση του μπακ της "ένωσης".

41'
Η ΑΕΚ βγήκε ωραία στην επίθεση από τα δεξιά αλλά η πάσα του Χριστοδουλόπουλου προς τον Λιβάγια ήταν κακή και η άμυνα της ΤΣΣΚΑ έδιωξε.

38'
Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έχει τις δυο καλές ευκαιρίες στο 18' και 19' με Αϊντάρεβιτς και Χριστοδουλόπουλο αντίστοιχα ενώ η ΤΣΣΚΑ το δοκάρι στο 28' με τον Βέρνμπλουμ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει σταματήσει λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του ενώ έχει αντιδράσει πιο έντονα σε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών της ΤΣΣΚΑ.

33'
Λύνεται η πολιορκία στην εστία της ΑΕΚ με τα συνεχόμενα κόρνερ που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τους Ρώσους.

32'
Νέο κόρνερ για την ΤΣΣΚΑ καθώς η άμυνα της ΑΕΚ θα απομακρύνει.

31'
Κερδίζει κόρνερ η ΤΣΣΚΑ από τάκλιν του Χριστοδουλόπουλου. Το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους. Ξανά κόρνερ η μπάλα.

28΄
Δοκάρι για την ΤΣΣΚΑ.
Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα από τα αριστερά, αυτή έφτασε στον Βέρνμπλουμ που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, βρήκε στην πλάτη του Σιμόες και στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη με την ΑΕΚ να γλυτώνει σε αυτή τη φάση.

27'
Με πάσα το φάουλ προς τον Χριστοδουλόπουλο, αυτός μπήκε προς την περιοχή έκανε και το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

25'
Κερδίζει φάουλ σε καλή θέση ο Μάνταλος στα πλάγια. Θα μπορούσε να δοθεί και κίτρινη κάρτα αλλά ο ρέφερι την κράτησε στο τσεπάκι του.

23'
Γύρισμα προς τον Ανέστη ο οποίος θα κάνει μια ντρίπλα και θα αποφύγει τον αντίπαλο του. Ρίσκαρε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αλλά του βγήκε.

22'
Η ΑΕΚ πήρε πάνω της μετά τις δυο ευκαιρίες που είχε και συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει την ΤΣΣΚΑ.

19'
Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ ύστερα από ωραία πάσα του Λιβάγια αλλά την τελευταία στιγμή ο Σενίκοβ πρόλαβε και έκοψε την μπάλα πριν σουτάρει ο Έλληνας διεθνής. 

18'
Απειλεί για πρώτη φορά η ΑΕΚ. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ απομάκρυνε αλλά η μπάλα έφτασε στον Αϊντάρεβιτς ο οποίος έκανε ένα αρκετά δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα λίγο έξω.
Η ΑΕΚ με την τριάδα του κέντρου της έχει κλείσει τους διαδρόμους από τη μεσαία γραμμή. Οι Ρώσοι προσπαθούν από τα πλάγια, είτε με βαθιές μπαλιές αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

15'
Η ΑΕΚ σε σχέση με την προετοιμασία δεν μπορεί να αναπτυχθεί από τα πλάγια.

13'
Πρώτη τελική στο παιχνίδι από τον Κολοβίν, αρκετά άστοχη όμως με το σουτ του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ να φεύγει αρκετά έξω.

Η ΤΣΣΚΑ έχει επιλέξει να περιμένει την ΑΕΚ για αυτό και είναι πίσω από την σέντρα. Οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να έχουν καλή κυκλοφορία για να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των Ρώσων.

10'
Συμπληρώσαμε δέκα λεπτά στο Ολυμπιακό Στάδιο και απουσιάζει η μεγάλη φάση μέχρι στιγμής.

7'
Χωρίς ρυθμό αυτά τα πρώτα λεπτά στο ΟΑΚΑ.

3'
Βαθιές μπαλιές και από τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής που κόβονται εύκολα από τις δυο άμυνες.

1'
Η ΤΣΣΚΑ στη σέντρα και στην πρώτη επίθεση.

Σεντρα στον αγωνα

Ας θυμηθούμε τις δυο ενδεκάδες:

AEK (4-3-3): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-5-2): Ακινφέεβ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεβ, Γκολοβίν, Βιτίνιο, Τσάλοβ.
20:29
Οι δυο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και έχουμε τα διαδικαστικά με τις χειραψίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ: Πομαζούν, Ιγκνασέβιτς, Μιλάνοφ, Μακάροβ, Νάτχο, Κουτσάεβ, Ολανάρε. Εκτός οι Τσέρνοβ και Ζαμαλετντίνοβ.

Ας θυμηθούμε και το διαιτητικό τρίο:

Διαιτητής: Μάρκο Φριτς (Γερμανία)
Βοηθοί: Χ. Χένσχελ (Γερμανία), Ά. Μπλος (Γερμανία)
4ος: Σβεν Ζαμπλόνσκι (Γερμανία)

Παρουσιάζονται οι ενδεκάδες των δυο ομάδων αυτή την ώρα.

"Την Πέμπτη θα γίνει ο αγιασμός και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι εργασίες, Καμία ημέρα δεν θα πάει χαμένη", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που ακούγεται απ' τα μεγάφωνα.

Δείτε και το πάνο που έχει ανεβάσει η Original για το γήπεδο:

Αυτή την ώρα από τα μεγάφωνα γίνεται η ανακοίνωση για την οικοδομική άδεια και υπάρχει χειροκρότημα από τον κόσμο.

Οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν για τα αποδυτήρια ενώ στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται η προσέλευση των φιλάθλων των γηπεδούχων.

Ο Τάσος Μπακασέτας σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι πριν την έναρξη του αγώνα δήλωσε:

"Δεν παίζει ρόλο αν το πρώτο παιχνίδι είναι η όχι στην έδρα σου. Αν και σήμερα βλέπουμε αρκετό κόσμο και αυτό είναι καλό. Και σίγουρα θα μας βοηθήσουν".

"Όποια ομάδα και να είχαμε κληρωθεί δεν θα ήταν εύκολη. Η ΤΣΣΚΑ σαν ομάδα είναι έμπειρη και αυτό είναι δύσκολο. Όταν ξεκινάει το ματς τα αφήνουμε στην άκρη όμως".

"Είναι συν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς αλλά θα δούμε ένα παιχνίδι ισάξιο από τις δυο ομάδες πιστεύω".

Η προθέρμανση των δυο ομάδων συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και για τις δυο ομάδες και ενώ είμαστε 20 λεπτά μακριά από τη σέντρα.

Όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ περίπου μισή ώρα πριν τη σέντρα.

Αποδοκιμασίες για τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ που μπαίνουν στο γήπεδο για την καθιερωμένη προθέρμανση.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Βίκτορ Γκοντσαρένκο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζουν την αποθέωση απ' τον κόσμο.

Πολλά συνθήματα απ' τους φίλους της ΑΕΚ για το γήπεδο, αφού σήμερα οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου. Περίπου 8-9.000 αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-1 απ' την Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας για τη 2η αγωνιστική της Russian Premier League.

Τα αποδυτήρια της Ένωσης πριν τον μεγάλο αγώνα.



Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απόψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η διάταξη της ΑΕΚ:



Η διάταξη της ΤΣΣΚΑ:



Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες ξανά στο παρελθόν.

Τότε, είχε τεθεί αντιμέτωπη με τη Σεβίλλη και είχε αποκλειστεί με δύο ήττες (2-0 εκτός, 1-4 εντός).

Η Ένωση επιστρέφει σε προκριματικά Champions League ύστερα από μία δεκαετία.

Περίπου 5.000 θεατές αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Ανέστης και ο Παναγιώτης Τσιντώτας μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και γνωρίζουν την αποθέωση απ' τον κόσμο.

Στον αντίποδα, ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο αποφάσισε να παρατάξει ένα πιο επιθετικογενές σχήμα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Λοκομοτίβ, με τον Τσάλοβ να επιλέγεται ως παρτενέρ του Βιτίνιο στην επίθεση σε σύστημα 3-5-2 και τον Άλαν Τζαγκόεβ να αγωνίζεται ως εσωτερικός χαφ αντί του Μπίμπρας Νάτχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λόπες, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Αλμέιδα.

Εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν οι Άρνορ Τρίστασον και Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Ισπανός αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Μιχάλη Μπακάκη όσο και στον Ροντρίγκο Γκάλο, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Έλντερ Λόπες και τοποθετώντας τον Έλληνα μπακμ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα, επέλεξε ως σύστημα το 4-3-3, με τους Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιλέχθηκε για τα δεξιά, ο Πέτρος Μάνταλος για τα αριστερά, ενώ ο Μάρκο Λιγάβια ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε αρκετές εκπλήξεις τόσο στην ενδεκάδα όσο και στην 18άδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
AEK (4-3-3): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-5-2): Ακινφέεβ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεβ, Γκολοβίν, Βιτίνιο, Τσάλοβ.

Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Επιστροφή στα προκριματικά του Champions League μετά από δέκα χρόνια (τότε που ο Μανόλο Χιμένεθ ως προπονητής της Σεβίλλης την είχε αποκλείσει με νίκη 2-0 στην Ισπανία και 4-1 στο ΟΑΚΑ) και έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του νέου γηπέδου (με την ΑΕΚ να είναι χωρίς «σπίτι» από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας).

Από μια το… σεντόνι, από την άλλη η… Αγιά Σοφιά, για τους ΑΕΚτζήδες σίγουρα θα είναι μια ιδανική βραδιά αν έρθει και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά δεν… τρομάζει. 

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι «μια νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ», κι αυτό προφανώς θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο ίδιος παρατάσσει μία ενδεκάδα με εκπλήξεις καθώς στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μπακάκης (αντί του Λόπες) ενώ στο βασικό σχήμα είναι και ο Αϊντάρεβιτς με τον Κλωναρίδη να βρίσκεται στον πάγκο.

Μικρή έκπληξη και στην ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς απ' αυτήν απουσιάζει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Μπίρμπας Νάτχο.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια.
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Βασίν Μπερεζούτσκι A., Μπερεζούτσκι B., Σενίκοφ,  Φερνάντες, Γκολοβίν, Βέρνμπλουμ, Τσάλοβ,  Τζαγκόεφ, Βιτίνιο.
protothema

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα