Παρί Σεν Ζερμέν: Παχυλό … πριμ στον Νεϊμάρ για να υπογράψει!

Επίδειξη δύναμης κάνουν οι Γάλλοι αναφορικά με τα χρήματα που θα ξοδέψουν για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από την Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται μία… ανάσα από την μετακόμισή του στο Παρίσι για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς όπως υποστηρίζεται στην καταλανική «Sport», οι Γάλλοι ετοιμάζονται να καταθέσουν την ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, μέχρι την Τρίτη (25/7). Μάλιστα, από την στιγμή που το συγκεκριμένο δημοσίευμα προέρχεται από Μέσο της Βαρκελώνης, δείχνει πόσο κοντά είναι το μυθικό deal για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Ρίο.

Στο εν λόγω άρθρο, τονίζεται πως η ομάδα της Ligue 1 θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα την μεγάλη βόμβα του φετινού καλοκαιριού, προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ, επιθυμία που υπάρχει και από την πλευρά του Νεϊμάρ, με τον πατέρα του, που λειτουργεί και ως μάνατζέρ του, να πιέζει για την μεταγραφή.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Canal Plus» ο λόγος που η πλευρά του Βραζιλιάνου δεν θέλει με… τίποτα να χαλάσει το deal έχει να κάνει και με το μυθικό ποσό που προσφέρουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν στον Νεϊμάρ και τον πατέρα του ως πριμ για την υπογραφή στον γαλλικό σύλλογο.
onsports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα