Τι έκανε ο Αλαφούζος και τρέλανε τον Ουζουνίδη. Ανέλπιστη εξέλιξη με Μπεργκ

O Όμρι Άλτμαν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτή προβλέπει τριετές συμβόλαιο, που θα αποφέρει στον 23χρονο Ισραηλινό κάτι λιγότερο από 300.000 ευρώ το χρόνο και όχι, βεβαίως, 350.000, όπως γράφεται τις τελευταιες ώρες.

Η επόμενη κίνηση των Πρασίνων θα είναι, εκτός απροόπτου, η ανακοίνωση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει αν τελικά ο αριστερός μπακ που θα αποκτηθεί θα είναι ο Φελίπε Φερέιρα, καθώς αποτελούσε προσωπική επιλογή του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια άλλη περίπτωση που να θεωρείται προχωρημένη, παρόλο που στο Τριφύλλι τρέχουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ικανοποίηση Ουζουνίδη

Η κινητοποίηση αυτή φαίνεται, μάλιστα, πως έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει ότι οι εισηγήσεις του έχουν αρχίσει να υλοποιούνται, ενώ περιμένει προφανώς και ανάλογη συνέχεια, μιας και έχει πάρει την υπόσχεση του Γιάννη Αλαφούζου ότι το επόμενο διάστημα θα δοθούν χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να κινηθεί στην αγορά.

Βέβαια, από την άλλη θεωρείται ανέφικτο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να προχωρήσουν οι Πράσινοι σε 9 μεταγραφές, όπως γράφτηκε σήμερα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Πέτυχε το στόχο του για Μπεργκ

Παράλληλα, θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει περίπου 3 εκ. ευρώ από το συγκεκριμένο deal,
Μάλιστα, οι Πράσινοι κατάφεραν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Άραβες να πετύχουν κάτι που αρχικά έμοιαζε ανέφικτο, δηλαδή να πάρουν μεγαλύτερη πρώτη δόση, προκειμένου να εισρεύσει άμεσα χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ, το οποίο είναι απαραίτητο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Όσον αφορά το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέντο, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη, καθώς η Μπεσίκτας δεν έχει επιστρέψει με νέα, βελτιωμένη πρόταση. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου, άλλωστε, αναμένεται να είναι από τις πρώτες που θα απασχολήσει και τον νέο τεχνικό διευθυντή, για τον οποίο, πάντως, ακόμα δεν υπάρχει κάτι.

Εξάλλου, υπάρχει η άποψη ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα "γυρίσει" επικοινωνιακά το κλίμα στην ομάδα, καθώς θα αρχίσουν να έρχονται παίκτες και γενικά ο σύλλογος θα επιστρέψει στην κανονικότητά του

SportDog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα