Μετά τον Γιάνις Στρέλνιεκς φουλάρει και για Άαρον Τζάκσον ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τις ανανεώσεις των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη και πλέον έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για την ενίσχυση του ρούστερ του. Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία με τον Λετονό γκαρντ της Μπάμπεργκ, Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να υπογράψει διετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Η ενίσχυση των δευτεραθλητών Ευρώπης δε θα σταματήσει φυσικά στον Στρέλνιεκς, με τον επόμενο στόχο να είναι ο Άαρον Τζάκσον. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, έμεινε λίγες ημέρες πριν ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι στην κορυφή της λίστας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει σύμφωνα με πληροφορίες πολύ καλή πρόταση από την Αναντολού Εφές, όμως, ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά για να αποσπάσει την υπογραφή του με πρόταση για δύο χρόνια. Το κασέ του είναι λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως και σύντομα αναμένεται να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και αυτή τη δύσκολη περίπτωση, θα έχουν αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Γκριν και Χάκετ στη περιφέρειά τους, ενώ πάντα υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Σλούκα σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα