Έβρεξε γκολ σε Τρίκαλα, Ηράκλειο

Στις νίκες επέστρεψαν τα Τρίκαλα, τα οποία συνέτριψαν με 6-1 στην έδρα τους τα Χανιά. Εξάσφαιρος και ο ΟΦΗ, χορταστική νίκη για τον Αιγινιακό στις Σέρρες, ακόμα πιο κοντά στην παραμονή ο Κισσαμικός, μοιρασιά στο Μενίδι, υποβίβασε τον Πανελευσινιακό η Καλλιθέα.

Εύκολο απόγευμα είχαν στην έδρα τους τα Τρίκαλα, τα οποία επέτρεψαν στα τρίποντα έπειτα από δύο αγωνιστικές, πετυχαίνοντας παράλληλα την πέμπτη τους επιβλητική σε έκταση νίκη στην έδρα τους. Το συγκρότημα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς, και μόλις στο 9΄ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μπαλμπόα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Θεσσαλοί κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι, και στο διάστημα 21΄-23΄, κατάφεραν να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Ο Ριζογιάννης στο 21΄ με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 23΄ ο Αφράτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Γεωργίου για να κάνει το 3-0. Στο 34΄ ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έκανε το 4-0, δίνοντας με τον τρόπο αυτό διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΑΟΤ.

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί, αυτό το οποίο κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 4-1 με τέρμα του Σταματή στο 43. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, ωστόσο στο 72΄ κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ με τον Κουσκουνά αυτή τη φορά, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 5-1. Στο 83΄ ο Ριζογιάννης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 6-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΟΦΗ – Σπάρτη 6-1

Στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος απέναντι στην λειψή Σπάρτη, έκανε επίδειξη ισχύος. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε πιο δραστήρια στο ματς από τους Λάκωνες, και μόλις στο 3΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Βουό απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Μπανούση.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 21΄ με την προβολή του Μάνου, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0. Στο 28΄ οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με τον Κώτσιο, ενώ στο 34΄ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μιλοσάβλιεφ αντί για τα δίχτυα του Κραβαρίτη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 4-5

Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας 2-0

Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Πανελευσινιακός – Καλλιθέα 1-3

Λαμία – Πανθρακικός 3-0 α.α.

Καλλονή – Παναιγιάλειος 0-3 α.α.


sdna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα