Η στιγμή που ο οπαδός του Παναθηναϊκού πετάει το κουτάκι στον Ίβιτς

Την προηγούμενη βδομάδα η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, στιγματίστηκε από την απερίσκεπτη ενέργεια ενός οπαδού της γηπεδούχου ομάδας, που πέταξε ένα κουτάκι μπύρας στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και τις επικείμενες κυρώσεις στην βαθμολογία. Για πρώτη φορά ωστόσο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης πράξης.

Ο νεαρός χούλιγκαν με την πράσινη μπλούζα φαίνεται ξεκάθαρα τη στιγμή που εκτοξεύει το κουτάκι της μπίρας, που αφού προσκρούσει στο στέγαστρο του πάγκου της Θεσσαλονίκης για να καταλήξει με δύναμη στο κεφάλι του Σέρβου.

Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν το κουτάκι να είχε αδειάσει από το περιεχόμενό του προτού χτυπήσει στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το bloko.gr, που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, η συμβολή των υπευθύνων της ομάδας του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σημαντική στον εντοπισμό του δράστη, όχι όμως και καθοριστική.

Η ειδική Υπηρεσία της Αστυνομίας παρέλαβε τα σχετικά βίντεο και μια πανοραμική φωτογραφία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται άνω των 200 ατόμων που κάθονταν στην κερκίδα πάνω στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, με τους περισσότερους εξ αυτών να φορούν πράσινες μπλούζες.

Όπως προέκυψε, λίγο πριν από την εκτόξευση του μεταλλικού αντικειμένου, ο χούλιγκαν έφυγε από τη θέση του, πολλές σειρές πάνω από τα κάγκελα, φτάνει στη δεύτερη σειρά πριν από τον αγωνιστικό χώρο, πετά την μπίρα και επιστρέφει στη θέση του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι παρατηρήθηκε αναλογικά μεγάλη χρονική απόσταση στις ώρες καταγραφής του βίντεο από την είσοδο των οπαδών και του βίντεο που κατέγραψε την τοποθέτηση στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξακριβωθεί πότε μπήκε ποιος και πότε ποιος έφτασε στην κερκίδα.

Τέλος, το ότι ο 22χρονος φοιτητής παρακολούθησε τον αγώνα με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρας του υπήρξε καθοριστικό για την καθυστέρηση της εξακρίβωσης της ταυτότητάς του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα