Σκάει αποχώρηση – έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν πάρει το «πράσινο φως» να συνεχίσουν το έργο τους απερίσπαστη ενόψει της νέας σεζόν, παρά τις όποιες διοικητικές ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν. Τα σχέδια του Έλληνα τεχνικού, ωστόσο, ίσως ανατραπούν, καθώς ένας από αυτούς που θεωρούνταν βασικότατος ενόψει 2017-18 ενδέχεται να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ. Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε έχει προσεγγίσει τον στόπερ του «τριφυλλιού» και μάλιστα -όπως αναφέρεται- απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οοδοσφαιριστής και ομάδα φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και απομένει να επιτευχθεί και οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Ίντερ και τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η πλευρά του Μολέδο φαίνεται να έχει ενημερώσει τον Λυμπερόπουλο πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Βραζιλία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να γνωρίζει πως οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη είναι λίγες σε αυτήν την περίπτωση.

Το θέμα είναι πώς θα βρουν έναν στοπερ εξίσου αξιόπιστο με τον Μολέδο, αλλά και στα λεφτά του Βραζιλιάνου, καθώς το μπατζετ του Παναθηναϊκού θα είναι ακόμη πιο μειωμένο σε σχέση με αυτής της σεζόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα